Index / Ambachten / Hoe bouw je een Rotary Speaker

Share This Post

Ambachten

Hoe bouw je een Rotary Speaker

Rotary sprekers, vaak genoemd Leslie speakers, maak een wervelende sound effect door het draaien rond en rond. Er zijn twee plastic kegels in een Leslie luidspreker die het geluid naar buiten in twee tegengestelde richtingen richten, waardoor het eff

AdvertisementRotary sprekers, vaak genoemd Leslie speakers, maak een wervelende sound effect door het draaien rond en rond. Er zijn twee plastic kegels in een Leslie luidspreker die het geluid naar buiten in twee tegengestelde richtingen richten, waardoor het effect. Het bouwen van uw eigen rotary speaker is een relatief eenvoudig proces voor veel gitaar liefhebbers. Het vereist een basiskennis van het bouwen van informatie, alsmede een basiskennis van luidspreker technologie.

Wat je nodig hebt

2 grote plastic trechters

Rolmaat

Kleine gitaar speaker

Potlood

Elektrische handboor

schuurpapier

elektrische tape

draaitafel

Lege gitaar luidsprekerkast

Elektrische splicing kit

Plaats de smalle einden van kunststof samen trechters, houdt ze elkaar aan de uiteinden. Heb een vriend houd de trechters samen als u werkt met de gitaar speaker.

Meet de afstand rond het smalste gedeelte van de spreker, waar de kabel komt de achterkant. Teken een cirkel van deze grootte op de trechters wanneer ze verbinding, waarbij de ene helft van de cirkel op elke trechter.

Markeer een kleine cirkel op de trechter over de grootte van uw draaitafel hengel. Maak dit in de buurt van uw luidspreker, maar ver genoeg weg om te voorkomen dat het raken van de luidspreker.

Boor weg de kunststof uit de kring helften en van de draaitafel staaf gat. Lichtjes zand de uiteinden aan een plastic splinters te verwijderen.

Zet uw luidspreker in het gat en duw je trechter helften bij elkaar. Wikkel tape rond de trechters, waar ze verbinding maken met hen samen te houden.

Schuif de draaitafel stang door de draaitafel staaf gat en tape de trechter om de draaitafel staaf om het te houden op zijn plaats. Zorg ervoor dat uw trechters zijn gelijkmatig evenwijdig aan de draaitafel.

Open de achterkant van je gitaar luidspreker met behulp van welke schroevendraaiers nodig zijn. Plaats uw platenspeler in de kast in de voorkant van de luidspreker gaas. Zorg ervoor dat er genoeg ruimte voor de trechters te zetten zonder het raken van de zijkanten.

Schraap het plastic uit de buurt van uw platenspeler macht lijn en uw versterker macht lijn en splice de lijnen bij elkaar. Wikkel uw elektrische tape rond de draad om ze bij elkaar te houden.

Vind de draaitafel ingang lijn en splitsen die bij de ingang lijn van de luidspreker. Deze lijnen zijn afhankelijk van uw draaitafel en speaker. Raadpleeg uw handleidingen indien nodig.

Steek de stekker in en zet je versterker en je gitaar. Zet uw tur tafel en zet deze op de snelheid die u het wilt draaien. Speel je gitaar aan de Rotary-effect te krijgen. Pas uw draad splicing als uw geluid heeft statisch of is schokkerig.

Share This Post