Index / Ambachten / Hoe bouw je een Romeinse Boog met Sugarcubes

Share This Post

Ambachten

Hoe bouw je een Romeinse Boog met Sugarcubes

Een Romeinse boog is een dragende boog van de baksteen gebouwd, voor het eerst gebruikt in de oudheid, nu gebruikt in de bouw overal in de wereld. Hoewel de Romeinen niet de techniek heeft uitgevonden, waren zij de eerste die het op grote schaal te g

AdvertisementEen Romeinse boog is een dragende boog van de baksteen gebouwd, voor het eerst gebruikt in de oudheid, nu gebruikt in de bouw overal in de wereld. Hoewel de Romeinen niet de techniek heeft uitgevonden, waren zij de eerste die het op grote schaal te gebruiken, en de meeste beroemde in het aquaduct systeem. De Romeinen gebruikten een even aantal rechthoekige bakstenen, en een oneven aantal trapeziumvormige stenen om hun bogen te bouwen, met behulp van een zand mengsel voor mortel. Dit project maakt gebruik van gewone suikerklontjes en een zoete mortel in plaats van trapeziumvormig.

Wat je nodig hebt

Suikerklontjes

wit glazuur

Aluminiumfolie

Plastic of tafel mes

Het drinken van glas of beker, dezelfde breedte als gewenst arch

Sugar Cube Romeinse Boog

Scheur een stuk aluminiumfolie iets groter dan uw voltooide project zal zijn. De boog moet 's nachts te harden, dus zet het op een draagbare tray als je niet tegen de ruimte om te besteden hebben. We zullen de boog horizontaal te bouwen, en zet het niet als het eenmaal droog is.

Leg uw suikerklontjes in een boogvorm. De zijdelingse kolommen hebben allebei hetzelfde aantal blokjes. Vergeet niet om ongeveer 1/4 inch tussen voor mortel vertrekken. De boog zelf moet een centrum "keystone" en twee of drie kubussen in een gebogen lay-out aan elke kant leidt naar de kolommen, afhankelijk van de uiteindelijke grootte. Maak je geen zorgen over de ruimte tussen, zullen wij het opvullen met glazuur mortel.

mortel toevoegen aan de ene kant van de bodem een ‚Äč‚Äčkubus met een tafel mes, en druk zachtjes, zodat het voldoet aan de volgende. Doe de andere kant op dezelfde manier. Doorgaan met lagen van mortel en bakstenen toe te voegen totdat uw column is net zo groot als u dat wilt.

Plaats de drinkglas of beker in de boog stenen om ze plaats te houden. Begin cementeren boog bakstenen samen met behulp van dezelfde methode als hierboven. Wanneer geplaatst, zal er een kleine opening aan de buitenrand, die kunnen worden gevuld met glazuur mortel nadat het geplaatst is. Als je genoeg mortel toe te voegen, zal de boog bakstenen op een trapezium vorm te krijgen.

Laat overnacht drogen. Eenmaal droog, kunt u spuiten met acryl sealer om het laatst een beetje langer. Stand boog voorzichtig op een keer droog.

Hints

Zorg ervoor dat je boog te vervoeren plat, en verpakt voorzichtig met papieren zakdoekje of papieren handdoek.

Als gespoten met acryl sealer, uw boog niet meer eetbaar. Zorg ervoor dat u een teken dat waarschuwt tegen het eten van uw project toe te voegen.

Share This Post