Index / Huis / Hoe bouw je een Rolling Kitchen Island

Share This Post

Huis

Hoe bouw je een Rolling Kitchen Island

Een keukeneiland wordt gebruikt voor het bereiden van voedsel en het verzamelen van de gasten. Het kan ook de toon en de inrichting voor de hele keuken. Dat is haar eigen meubel, kan een kookeiland evenaren de huidige kasten of springen en creëren ee

AdvertisementEen keukeneiland wordt gebruikt voor het bereiden van voedsel en het verzamelen van de gasten. Het kan ook de toon en de inrichting voor de hele keuken. Dat is haar eigen meubel, kan een kookeiland evenaren de huidige kasten of springen en creëren een keuken brandpunt. Het hebben van een rollende kookeiland voegt nog meer functionaliteit, als het gemakkelijk rond kan worden verplaatst. Het kopen van een gloednieuwe keuken eiland kan een aardige cent kosten. Echter, de bouw van een doe-het-zelf-versie kunt u niet om creatief te zijn met het resultaat, maar bespaart een paar dollars in het einde.

Wat je nodig hebt

  • Tafel, bij voorkeur 24 inch x 36 inch of groter

    vier wielen

    Schuurpapier

    Verf

    Slager blok teller

Bepalen de grootte van de keukeneiland basis van de beschikbare ruimte keuken. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte er omheen, zodat je vrij kunt lopen, opent u een vaatwasser, koelkast en de omliggende kasten comfortabel zonder het raken van het eiland.

Zoek een keukentafel worden gerenoveerd. Gebruik uw eigen of het vinden van een deal op een werf verkoop of kringloopwinkel.

Gebruik een low-grade schuurpapier om ruwe en voorbereiden van de tafel voor het schilderen. Breng twee lagen verf (toestaan ​​1-2 uur tussen de lagen van de verf goed drogen). Voor een landhuis of rustieke afwerking, lichtjes nood de randen van de tafelpoten met schuurpapier om een ​​deel van de vlek onderaan te openbaren. Een andere optie is om de verf weg zoals is voor een eigentijdse afwerking.

Heeft u een stuk van slager blok aanrechtblad gesneden om de tafel te passen. Bevestig de teller naar de tafel met schroeven van onder de tafel in alle vier de hoeken en in het midden van elke tafel kant. Een andere optie is om de slager blok teller voor een boerenhoeve blik weglaten.

Draai de tafel om en schroef de wielen op de bodem van de tafelpoten volgens instructies van de fabrikant. Schaf wielen die een vergrendelingsmechanisme om het eiland op zijn plaats te houden.

Plaats twee backless zadel stijl counter krukken aan de tafel voor de gasten om te zitten en te verzamelen, terwijl de gastvrouw bereidt eten.

Share This Post