Index / Wensen en Feesten / Hoe bouw je een paardenslee

Share This Post

Wensen en Feesten

Hoe bouw je een paardenslee

"O, wat leuk het is om te rijden in een één paard geopend slee." Dit zijn de beroemde woorden van het populaire vakantie-lied "Jingle Bells", geschreven door James Lord Pierpont. Voeg een iconische kerstversiering om uw voortuin deze w

Advertisement"O, wat leuk het is om te rijden in een één paard geopend slee." Dit zijn de beroemde woorden van het populaire vakantie-lied "Jingle Bells", geschreven door James Lord Pierpont. Voeg een iconische kerstversiering om uw voortuin deze winter seizoen door het bouwen van je eigen slee uit materialen die kunnen worden gevonden op uw lokale hardware winkel. Entertain uw familie en vrienden met deze goedkope project terwijl ze iedereen in de geest van de vakantie.

Wat je nodig hebt

Foto van een slee

2 platen van triplex

Potlood

Zag

2x4-foot hout (minstens 6 boards)

2x10-foot hout (minstens 2 planken)

1x2-foot hout (minstens 1 board)

Boormachine

Interieur en exterieur schroeven

Paint (kleur naar keuze)

Bells

Hulst

Zoeken naar een foto van een slee op het internet of in een tijdschrift kerst naar de vorm, kleur inspireren en ontwerp dat u wilt dat uw slee te zijn (zie referentie 2). Schets gewenste ware grootte van één zijde van de slee twee afzonderlijke bladen triplex en snijd elke zijde met een zaag.

Snijd twee stukken van 2-inch bij 10-inch timmerhout, elk tussen 30 en 35 inches lang, om te dienen als steunen voor de onderkant van de slee. Gebruik een boor om elke brace veilig schroef aan de onderkant van elke multiplex kant. Vraag iemand om het hout op zijn plaats te houden terwijl je dit doet, indien nodig.

Knip vier 2-inch met 4-inch stukjes hout om te dienen als de voorkant van de slee en achterpaneel bretels. Schroef twee beugels aan de voorzijde van de slee en twee aan de achterzijde van de slede, u elk van boven naar beneden en direct tegenover de andere aan elke kant multiplex.

Vorm de zetel van de slee door het snijden van een stuk triplex dezelfde breedte als bottom braces de slee's. Snijd een brace voor elke zijde van de zitting van 2 inch bij 4 inch stukken hout, verbonden elk voor multiplex voor naar achter en direct tegenover het andere.

Maak de slee van de voorste en achterste panelen door het maken van twee even grote stukken multiplex die dezelfde breedte als de slee. Bevestig de voor- en achterpanelen aan de uiteinden van de slee het buitenlicht schroeven.

Monteer de zitting in de slee met behulp van uitwendige schroeven en bevestig een 1-inch met 2-inch brace om de lopers.

Verf de slee met de kleuren van uw keuze en voldoende tijd om te drogen. Versier de slee met klokken, hulst, en alle andere feestelijke materiaal rond uw huis.

Kies een locatie in je voortuin om de slee te plaatsen en dienovereenkomstig te positioneren.

Share This Post