Index / Huis / Hoe bouw je een Kitchen Island Van Stock Kasten

Share This Post

Huis

Hoe bouw je een Kitchen Island Van Stock Kasten

Keuken eilanden zijn de meest veelzijdige aanvulling op elke keuken. Ze voegen teller ruimte, centraliseren koken gebieden, voeg zit- en eethoeken en een beroep op een keuken lay-out. Het moeilijkste deel over het maken van een keuken eiland is te be

Advertisement

Keuken eilanden zijn de meest veelzijdige aanvulling op elke keuken. Ze voegen teller ruimte, centraliseren koken gebieden, voeg zit- en eethoeken en een beroep op een keuken lay-out. Het moeilijkste deel over het maken van een keuken eiland is te beslissen wat om het te maken met. Sommigen gebruiken onderkasten en anderen gebruiken bovenkasten. De eenvoudigste kasten te gebruiken zijn voorraad onderkasten, omdat ze gaan op dezelfde grootte als de rest van de onderkasten zijn. Zodra deze beslissing is gemaakt, kunt u het eiland te monteren.

Wat je nodig hebt

 • onderkasten

  2x4 blokken 6 inches lang - 2 per hoek en 1 per kast joint

  Clear siliconenkit

  kalefateren pistool

  Cirkelzaag

  Draadloze boor

  2-inch bekleding schroeven

  2,5-inch gipsplaat schroeven

  Boor voor 2-inch bekleding schroeven

  Counter sink bit

  Rolmaat

  Potlood

  String Line

  Wood Shims

  1/2 inch met 2 inch Bouten met noten

  2 Squeeze klemmen

  4 voet niveau

  Chalk Line

lay-out

Bepaal de voorzieningen die zullen worden op het eiland. Bijvoorbeeld, spoelbak, kookplaat, of volledige gamma. Dit zal helpen om de kasten die nodig zijn voor het eiland bepalen. Voor dit voorbeeld, zal het eiland niet alles omvatten, maar extra teller ruimte.

Bepalen waar het eiland zou moeten gaan. De eenvoudigste manier om deze locatie te beslissen is op het aanrecht te staan, en neem een ​​normale stap uit in het midden van de kamer. Wanneer de voet gronden, moet het eiland tussen 6 en 12 inch voorbij dat punt. Meet deze afstand van de bestaande onderkasten en schrijf het op. Bovendien, zorg ervoor dat alle oven deuren open toen het eiland is geïnstalleerd.

Bepaal de types en locaties van kasten te laden, speciale kasten of gewoon de deur kasten bevatten. Installeer ladekasten in de gemakkelijk bereikbare delen.

Bestel de kabinetten van de leverancier. Bestel afsluitdeksel materiaal voor het eiland. Alle fabrikanten kast panelen die kunnen worden gesneden om het einde van een eiland dekken.

Montage van de Island

Meet, in 2 plaatsen uit de bestaande onderkasten, de meting bepaald deel 1 stap 2. Deze zal uw lay-out lijn voor het eiland. Gebruik een touw langs deze merken.

Lay-out van de kasten voor deze zijde, en markeer de hoeken op de vloer met een potlood. Verwijder kabinetten en installeer twee 2x4 blokken op elke hoek gemerkt in de vorm van een L. Bed elk 2x4 met duidelijke siliconenkit, en schroef op de vloer met een 2,5-inch gipsplaat schroeven.

Installeer kasten, te beginnen bij de hoek. Schroef de hoekkasten om de blokken aan de onderzijde. Vergeet niet om klem het gezicht frames samen, en schroef samen met het afwerken van schroeven om te zorgen voor de gezichten kijken naadloos. Het kan nodig zijn de kasten shim te toppen zelfs.

Herhaal stap 2 en 3 voor de andere kant. Shim de spleet tussen de ruggen van de kasten aan de bovenzijde. Boor door de ruggen en vulstukken bovenaan doorsteekanker beide zijden van het eiland samen tweemaal per kast.

Mark en snijd de eindkap materiaal. Installeer de eindkap materiaal met lijm. Kalefateren de kasten op de vloer lijn de hele weg rond. Hiermee wordt voorkomen dat morsen van het krijgen van onder de kabinetten.

Share This Post