Index / Huis / Hoe bouw je een Kitchen Island met boekenplanken

Share This Post

Huis

Hoe bouw je een Kitchen Island met boekenplanken

Keuken eilanden krijgen een veel gebruik. Van het eten van gebieden, om opslagruimte, om voedsel te bereiden, een keuken eiland kan een nuttige touch aan elke keuken zijn. Echter, kunnen keuken eilanden duur zijn. Als je houdt van de gedachte van het

AdvertisementKeuken eilanden krijgen een veel gebruik. Van het eten van gebieden, om opslagruimte, om voedsel te bereiden, een keuken eiland kan een nuttige touch aan elke keuken zijn. Echter, kunnen keuken eilanden duur zijn. Als je houdt van de gedachte van het hebben van een kookeiland, maar haat het hoge prijskaartje dat wordt geleverd met vele eilanden, overweeg dan om er zelf een. Het maken van uw eigen keuken eiland met boekenkasten zal u geld besparen terwijl u een bruikbare keuken noodzaak te creëren.

Wat je nodig hebt

 • Twee korte boekenkasten

  schroeven

  lijstwerk

  Finish nagels

  Hamer

  Verf of beits en polyurethaan

  Penseel

  Countertop van de keuze

Plaats twee korte boekenkasten rug aan rug. De boekenkasten moeten dezelfde grootte en vorm zijn.

Bepaal waar de twee boekenkasten te verbinden met schroeven. Omdat elke vorm van boekenkast is anders, kunt u in staat om de boekenkasten samen schroef aan de basis, boven of in het midden. Als je een goede plek om de boekenkasten samen schroef niet kunt vinden, moet u eerst de achterkant van beide boekenkasten met triplex te versterken, op de versterkte gebied.

molding toe te voegen aan de boekenkasten met afwerking spijkers en een hamer. Waar je het vormen toe te voegen aan de boekenkasten is persoonlijke voorkeur. Het is echter belangrijk om een ​​smalle strook vormen het toevoegen gebied tussen de twee boekenkasten. Dit zal helpen de boekenkasten eruit ziet als een enkel stuk.

Schilderen of vlekken op de boekenkasten met een penseel en latex verf. Je moet verschillende lagen verf of polyurethaan van toepassing, omdat het eiland een vaak gebruikt keuken punt.

Voeg een aanrecht keuze. Populaire opties kunnen onder meer laminaat, tegels, steen of hout.

Share This Post