Index / Huis / Hoe bouw je een Houtbewerking Workbench

Share This Post

Huis

Hoe bouw je een Houtbewerking Workbench

Als u een fervent doe-het-zelf huiseigenaar, een stuk van de apparatuur die u nodig hebt is een werkbank. Het bouwen van een solide, stevige houtbewerking werkbank is een goede vertrouwenwekkende project. Speciale gereedschappen en dure apparatuur ni

AdvertisementAls u een fervent doe-het-zelf huiseigenaar, een stuk van de apparatuur die u nodig hebt is een werkbank. Het bouwen van een solide, stevige houtbewerking werkbank is een goede vertrouwenwekkende project. Speciale gereedschappen en dure apparatuur niet nodig zijn, en alleen elementaire timmerwerk vaardigheden zijn vereist. Het bouwen van een eenvoudige werkbank is een project dat in minder dan een dag kan worden aangevuld met een minimale kosten voor materialen.

Wat je nodig hebt

 • Rolmaat

  Potlood

  2-door-4 hout

  Oriented strand board

  Cirkelzaag

  framing square

  Boren

  Deck schroeven (3-inch en 1 5/8 inch)

  klemmen

Meet en snijd de poten, side rails en het einde rails van 2-by-4 hout. De vier poten meten 32 inch, de vier side rails te meten 45 inch en de vier end rails te meten 26 inch.

Meet en snijd twee 26-by-48 inch stukken uit de OSB-board of OSB.

Monteer de kant frames. Lagen twee benen, vlak en evenwijdig aan elkaar, op een vlak oppervlak 48 naast elkaar. Neem een ​​45-inch zijhek, en tot in het ene uiteinde van de poten, zodat deze gelijk is met de bovenkant en de buitenste randen van de benen. Controleer om te zien dat de stukken worden kwadraat, en bevestig vervolgens deze top rail aan elke poot met vier schroeven. Leg de onderrail over het andere uiteinde van de poten zodat deze zes inch vanaf het einde van de benen. Zorg ervoor dat de uiteinden van de rail zijn gelijk met de buitenste randen van de benen, en bevestig vervolgens de trein naar elk been met vier schroeven. Herhaal dit proces voor de andere kant frame.

Bevestig het uiteinde rails aan de kant frames. Draai een van de zijframes op het einde met de top rail leggen flush op het platte vlak en de voeten naar boven wijst. Neem een ​​26-inch end rail, zet hem aan de rand en leg het spoelen op het platte vlak. Houd het tegen de buitenrand van het been, en lijn met de 45-inch kant rail. Zorg ervoor dat het uiteinde gelijk ligt met de buitenrand van de been. Maak het aan het been en bedhek met vier schroeven. Neem een ​​andere 26-inch end spoor; houd het aan de rand tegen de buitenrand van hetzelfde been. Lijn deze met de kant rail, dat is zes duim van het einde van de been, maken het gelijk met de buitenrand van de kant rail en bevestig deze met vier schroeven. Je hebt nu de helft van het frame van de bank is, bestaande uit één kant met twee end rails die eraan verbonden zijn. Herhaal deze procedure voor de andere helft van het frame.

Schuif de twee helften kader samen. Zorg ervoor dat de zij- en eind rails zijn uitgelijnd, klem ze en bevestig ze samen met schroeven.

Het frame omdraaien op zijn voeten. Leg een stuk van OSB aan de bovenkant van het frame. Zorg dat het vlak met de buitenste randen van het frame. Maak het aan elke hoek met vier 1 5/8 inch schroeven.

Meet en snijd een 3-by-5-inch rechthoekige inkeping op elke hoek van het andere stuk van OSB-platen. Dit is de onderste plank, en de inkepingen laat de plank om platte passen rond de benen. Oriënteer de inkeping zodat de 5-inch zijde wordt gemeten en gesneden uit de lange zijde van het bord.

Zet de plank op een hoek, en schuif het op zijn plaats van de ene kant naar de andere. Zorg dat het vlak met de buitenste randen van het frame. Bevestigen aan het frame, met vier 1 5/8 inch schroeven aan elke hoek.

Share This Post