Index / Huis / Hoe bouw je een Backyard Grill

Share This Post

Huis

Hoe bouw je een Backyard Grill

Grillen is een favoriete zomer tijdverdrijf van veel huiseigenaren. Sommige mensen grill een keer per week, anderen grill alleen voor grote partijen, en sommige grill in het midden van de winter, omdat ze houden van de smaak zo veel. In plaats van de

Advertisement

Grillen is een favoriete zomer tijdverdrijf van veel huiseigenaren. Sommige mensen grill een keer per week, anderen grill alleen voor grote partijen, en sommige grill in het midden van de winter, omdat ze houden van de smaak zo veel. In plaats van de uitgaven honderden op propaan voor een grill of die op te slaan en uit te pakken een grill elke keer dat het wordt gebruikt, het bouwen van een baksteen grill in uw achtertuin om het handig het hele jaar door voor gebruik met hout of houtskool te hebben.

Wat je nodig hebt

 • Schep

  Niveau

  Betonblok

  Brandveilige baksteen

  Brick caps

  High-hittebestendige mortel

  Troffel

  Grill scherm of rek

Bepaal waar je wilt naar de achtertuin grill plaatsen. U moet de grill op de grond of op een betonnen terras oppervlak te plaatsen; de stenen die u gebruikt om de grill te bouwen zal te zwaar voor plaatsing op een houten dek of veranda zijn. Een grill kan direct worden gebouwd naast een houten veranda of dek, zodat u kunt openen en grill van het oppervlak.

Schep het gebied waar de grill zal worden geplaatst als u niet de grill zijn plaatsing op een betonnen terras. Schop uit een vierkante of rechthoekige ruimte en controleer met een niveau. Een 3 voet door 3 voet gebied is ideaal maar je kunt ervoor kiezen om grotere of iets kleiner te gaan.

Lag een betonblok pad met behulp van een troffel en hittebestendige mortel. Stapel de blokken, zodat de openingen niet worden blootgesteld aan de zijkanten, als de zijkanten wordt blootgesteld in de gerede grill. Stack twee lagen stenen naar de hoogte van het rooster te creëren. Voor een grill die zich uitstrekt vanaf de grond tot een veranda of dek, leg betonblok tot het blokje steekt ongeveer 2 voet boven het oppervlak van de veranda of dek.

Gebruik de high-hittebestendige mortel en leg een enkele laag van brandveilige baksteen aan de onderkant van de grill pit te creëren. Dan begint de opbouw van de zijwanden van de grill. Leg de baksteen in een traditionele baksteen patroon totdat de muur is ongeveer 1 voet hoog.

Attach baksteen doppen bovenkanten van de wanden de gaten in de stenen verbergen, indien aanwezig. De caps zal hechten met mortel zo goed en moet brandveilig ook.

Zoek een grill scherm of rack te plaatsen over de opening. Het scherm kan worden van een oudere kachel, gekocht nieuw of gelast aan de grootte van uw grill te passen.

Hints

Vergeet niet om uw grill scherm of rek te reinigen voor en na elk gebruik.

Gebruik een standaard open haard schop om de as en puin van de 1-voet diepe barbeque put van uw achtertuin grill te verwijderen.

Bedek de bovenkant van de grill na gebruik dieren te voorkomen en het vuil zich binnen de grill put.

Share This Post