Index / Huis / Hoe bouw je een 2-Tier Kitchen Island

Share This Post

Huis

Hoe bouw je een 2-Tier Kitchen Island

een tweede laag toevoegen aan een kookeiland kast transformeert het in een ontmoetingsplaats voor vrienden te genieten van een lichte snack of een drankje. Het zal ook extra opslagruimte en tegen de ruimte te bieden. Wat je nodig hebt Twee stukken va

Advertisement

een tweede laag toevoegen aan een kookeiland kast transformeert het in een ontmoetingsplaats voor vrienden te genieten van een lichte snack of een drankje. Het zal ook extra opslagruimte en tegen de ruimte te bieden.

Wat je nodig hebt

 • Twee stukken van 23 x 35 1/4 x 3/4 inch multiplex

  framing square

  Decoupeerzaag

  Twee stukken van 19 x 4 x 3/4 inch multiplex

  Houtlijm

  2d doos spijkers

  Een stuk van 23 x 34 1/2 x 3/4-inch multiplex

  4d afwerking nagels

  Een stuk van 36 x 4 x 3/4-inch multiplex

  Een stuk van 34 1/2 x 4 x 3/4-inch multiplex

  Een stuk van 36 x 40 x 3/4-inch multiplex

  Vier stukken van 2 x 32 x 3/4 inch multiplex

  Een stuk van 2 x 34 1/2 x 3/4-inch multiplex

  Een stuk van 36 x 25 x 3/4-inch multiplex

  gegolfde bevestigingsmiddelen

  Drie houten plank steunen

  scharnieren

  Twee stukken van 17 x 29 1/2 x 3/4 inch multiplex

  Een stuk van 36 x 12 x 3/4-inch multiplex

Bouw de Box

Zet de twee 23 x 35 1/4 inch stukken multiplex (eindpanelen) op een werktafel. Meet in van de ene kant in de buurt van de hoek en maak een merk bij 4 inches. Herhaal dit voor de andere rand in dezelfde hoek.

Plaats de framing vierkant op de merken en lijnen te trekken naar een 4-inch plein in de hoek van de multiplex te creƫren. Knip dit uit met de puzzel.

Breng lijm aan de 19-inch van het multiplex. Plaats de 4 x 19-inch multiplex op de lijm en zet hem vast met 2d doos nagels. Dit zijn de klampen.

Zet de eindpanelen omhoog, zodat de getande gebieden naar boven. Plaats de 23 x 34 1/2-inch stuk triplex op de top van de kikkers en zet hem tot het einde panelen met 4d afwerking nagels.

Zet de 36-x-4-inch stuk triplex op de inkepingen aan de voorzijde van de eindpanelen met 4d afwerking nagels. Dit is de teen raad van bestuur van de kast.

Stand van de kast rechts-side-up en plaats de 34 1/2 x 4-inch stuk triplex aan de achterkant boven aan het einde panel. Zet het vast met 4d afwerking nagels.

Breng lijm aan de 3/4 inch randen van de achterkant van de eindpanelen en de onderste plank. Zet de 36 x 40-inch stuk triplex op dit gebied met 4d afwerking nagels. Dit is de achterkant van de kast eiland en fungeert als drager voor de tweede laag.

Gezicht en Tops

Plaats de 2 x 32-inch stukken van triplex op de werktafel. Zet ze samen aan een frame dat is 36-by-32 inch groot te vormen. Zet de vier stukken met de gegolfde bevestigingsmiddelen. Dit is het gezicht frame.

Breng lijm aan de voorzijde 3/4-inch rand van de kast en zet het gezicht frame met 4d afwerking nagels. Breng lijm aan drie zijden van de 2 x 34 1/2 inch multiplex en zet het tussen eind panelen en tegen de achterzijde van het gezicht frame met 4d afwerking nagels.

Breng lijm aan de kopse kanten van de kast en zet het 36 x 25-inch stuk triplex met 4d afwerking nagels. Installeer de drie houten plank ondersteunt de bovenrand van de hoge multiplex rug met 4d afwerking nagels.

Installeer scharnieren op de twee 17 1/2 x 29-inch multiplex stukken, die deuren zal dienen. Bevestig de deuren van de kast.

Zet de 36 x 12-inch stuk triplex naar de top van de tweede tier ondersteunt met 4d afwerking nagels.

Hints

Opruimen overtollige lijm met een vochtige doek. Zet alle nagel gaten en vul met schilder kalefateren of hout stopverf.

Laat geen elektrische gereedschappen zonder toezicht in de aanwezigheid van kinderen. Gebruik geen verf of beits zonder goede ventilatie.

Share This Post