Index / Huis / Hoe bouw Batter Boards

Share This Post

Huis

Hoe bouw Batter Boards

Hoe bouw Batter Boards. Batter boards zijn het startblok voor uw huis of gebouw, zodat al uw muren plein zal zijn. Als uw slagman boards niet vierkant of verdieping, het zal je hele fundering af te werpen. Gebruik deze richtlijnen om beslag boards te

Advertisement

Hoe bouw Batter Boards. Batter boards zijn het startblok voor uw huis of gebouw, zodat al uw muren plein zal zijn. Als uw slagman boards niet vierkant of verdieping, het zal je hele fundering af te werpen. Gebruik deze richtlijnen om beslag boards te stellen.

Maatregel

Plaats uw plannen of metingen in het zicht, zodat je ze goed kunt zien als je voor te bereiden om te werken. Dit is uw startpunt. Plaats de eerste paal op een hoek.

Meet de lengte en voeg een tweede spel. Meet de breedte en voeg een derde spel. Nu meet de lengte en breedte en voeg het vierde spel.

Vierkant de inzet. Gebruik een 100-voet meetlint en meet diagonaal van hoek tot hoek. Herhaal vervolgens over de andere twee stakes diagonaal. U moet dezelfde meting te krijgen. Dit is de ruwe lay-out van uw hoeken om beslag boards bouwen.

Gebruik 2-by-4 inch boards en cut punten aan de ene kant voor inzet. Het duurt drie borden per hoek. De hoogte van de platen wordt bepaald door het terrein u bouwt beslag planken op.

Kom terug vier poten van je inzet en rijdt je eerste spel op de diagonale lijn van hoek tot hoek. Nu komen naar beneden 8 voeten op uw lengte en acht voeten op uw breedte en voeg uw andere twee palen. Doe dit op alle vier de hoeken.

Niveau

Markeer een lijn op de brandstapel op uw hoogste punt. Nu is het tijd om het opzetten van een transit of een laser-niveau, naar gelang uw voorkeur. Deze instrumenten worden gebruikt om uw beslag boards niveau.

Neem een ​​meetlint op het merk van uw eerste paal verticaal te houden en vinden het nummer. Bijvoorbeeld, als uw meetlint leest 36 inch, dat is waar je je andere belangen te markeren, met behulp van uw niveau apparatuur. Met al uw merken op uw inzet, is het tijd om toe te passen 2-bij-4s of 1-by-4s horizontaal onder uw lijnen.

Je langs de ene kant van de lengte over de inzet, voeg een acht-penny spijker op uw slagman boards. Waarneming over de diepte van je beslag planken, voeg acht-penny spijkers op elk uiteinde.

Stretch nylon koord over de lengte en de breedte van één hoek. Dan, het meten van de breedte van het toevoegen van een 8-penny nagel en de lengte van het toevoegen van een acht-penny nagel. Strek je twee resterende snaren.

Neem een ​​100-voet meetlint en meet van de snijpunten van uw nylon koord diagonaal hoek tot hoek. U moet dezelfde meting in beide richtingen hebben. Als je dat niet doet, moet u zowel nagels bewegen op de diepte van het ene uiteinde dezelfde hoeveelheid ruimte totdat u uw vierkante nummer te bereiken.

Share This Post