Index / tech / Hoe Boost signaal naar een satellietontvanger met een lange kabel

Share This Post

tech

Hoe Boost signaal naar een satellietontvanger met een lange kabel

Dus je wilt om het signaal te versterken van uw schotelantenne aan uw satellietontvanger over een grote lengte van de kabel. Misschien had je satellietschotel op een aantal obscure hoek van uw woning te installeren of u woont in een appartementsgebou

AdvertisementDus je wilt om het signaal te versterken van uw schotelantenne aan uw satellietontvanger over een grote lengte van de kabel. Misschien had je satellietschotel op een aantal obscure hoek van uw woning te installeren of u woont in een appartementsgebouw en de schotel op het dak. Ongeacht de reden, kan een schotelantenne draad niet meer dan 100 voeten in een enkele run, omdat de sterkte van het signaal van de schotel is niet sterk genoeg om verder te gaan. Bovendien kun je niet een versterker om de draad toe te voegen, omdat, in tegenstelling tot kabelsystemen, zal de versterker interfereren met uw foto. Echter, als je de kabel minder dan 100 voet is, zijn er maatregelen die u kunt nemen om uw signaal te verbeteren.

Wat je nodig hebt

RG-6 coaxiale kabel

Satelliet-grade satelliet splitter gekocht van uw satelliet bedrijf (voor multi-tv-systemen)

Koppel alle uiteinden van je kabels. Om een ​​coaxiale kabel los, draai het einde totdat het loskomt. Controleer om te zien dat de pin in het midden van de draad is recht en onbeschadigd; dit is het gedeelte dat uw televisie-signaal levert. Als het niet recht, vervangt de draad. Als het recht, re-sluit de draad. Opnieuw verbinding, plaatst u de pen uit de draad in de pin-sized gat in de coaxiale haven, draai vervolgens de draad totdat deze is beveiligd.

Vervang de gehele kabel met een enkele ongesneden RG-6 coaxiale kabel. Als u meerdere kabels die met elkaar zijn verbonden door plakpersen of misschien een beschadigde kabel, zal dit sterk verbeteren van uw signaal. Koppel de draad van beide uiteinden en plaats de nieuwe draad precies op zijn plaats.

Installeer een satelliet-grade splitter. Om dit te doen, moet je een dual LNB schotelantenne, wat betekent dat uw gerecht ontvangt twee afzonderlijke satellietsignalen te hebben. Je weet dat het een dual LNB gerecht omdat twee draden van achter het zal komen. Volg de draden van uw schotel naar uw ontvangers, koppel vervolgens beide draden en sluit ze aan de input-poorten op uw satelliet-splitter. opnieuw verbinding dan de satellietontvangers om de uitgangspoorten van de splitter. Zelfs als je niet nodig om het signaal te splitsen, de splitter helpt bij het duwen het signaal via de kabel.

Hints

U moet een satelliet-splitter direct kopen bij uw satelliet bedrijf. Satelliet draad runs kan alleen worden gesplitst één tijd en moeten afkomstig zijn van een specifiek type splitter; kunt u geen gebruik maken van een gewone één van uw lokale hardware winkel in dit geval.

Share This Post