Index / tech / Hoe Boost Breedband Internet Speed

Share This Post

tech

Hoe Boost Breedband Internet Speed

Breedband internet snelheid is afhankelijk van verschillende factoren, zoals verbinding bandbreedte, prestaties van de computer, internet cache en computer hardware. U kunt verschillende technieken om uw Internet snelheid te verhogen implementeren. H

AdvertisementBreedband internet snelheid is afhankelijk van verschillende factoren, zoals verbinding bandbreedte, prestaties van de computer, internet cache en computer hardware. U kunt verschillende technieken om uw Internet snelheid te verhogen implementeren. Het besturingssysteem Windows XP biedt Quality of Service (QoS) enhancement technieken om de bandbreedte te beperken standaard instellingen overschrijven en verhoging van Internet bandbreedte. Andere technieken zoals het wissen van de Internet cache, het upgraden van de computer hardware en het toevoegen van web-accelerator applicaties zoals Download Accelerator en ONSPEED zijn ook effectief.

Wat je nodig hebt

Microsoft Windows XP

Klik op 'Start'> 'Uitvoeren, "type" gpedit.msc "en druk op de" Enter ".

Klik op de link "Administrative Templates" in het menu "Beleid voor lokale computer" uit te breiden. Vouw de link "Network" en klik op "QoS Packet Scheduler."

Dubbelklik op "Beperk reserveerbare bandbreedte" uit het menu aan de rechterkant frame.

Selecteer de optie "Enabled" optie en stel de bandbreedte op "0%." Klik op "Apply" en vervolgens op "OK" om de wijzigingen op te slaan.

Herstart de computer en open uw webbrowser. Controleer dat het internet goed werkt. U zult een verhoging van uw breedband internet snelheid merken.

Hints

Controleer uw Internet uploaden en downloaden snelheden voor het upgraden van de hardware van uw computer. Dit kan gedaan worden op de website Speedtest (zie bronnen).

Een andere methode van het verhogen van breedband internet snelheid is door het verbeteren van uw computer random access memory (RAM). RAM wordt geopend elke keer dat u het internet en downloaden van gegevens te bekijken, dus het verhogen van de capaciteit is recht evenredig met een toename van breedband internet snelheid. Deze actie vereist enige ervaring met het werken met de computer hardware of kan worden gedaan door middel van een computer reparatie winkel.

U kunt ook downloaden en installeren Web Accelerator applicaties zoals Download Accelerator, Google Web Accelerator en ONSPEED tot breedband internet snelheid te verhogen. Deze applicaties draaien op de achtergrond en op te slaan webpagina's in de cache, elke keer dat u het internet te surfen, zodat die websites sneller te laden de volgende keer dat je ze bezoekt.

Share This Post