Index / Relaties & Family / Hoe Blijf Neutral Between Feuding Friends

Share This Post

Relaties & Family

Hoe Blijf Neutral Between Feuding Friends

Gevangen tussen twee ruzie vrienden kan een zeer ongemakkelijke situatie. Je kunt geen partij te kiezen, of één van hen gaat boos op je te zijn, ook. Als u één praten, kan de andere worden beledigd. Dus wat moet je dan doen? Het antwoord ligt in verz

Advertisement

Gevangen tussen twee ruzie vrienden kan een zeer ongemakkelijke situatie. Je kunt geen partij te kiezen, of één van hen gaat boos op je te zijn, ook. Als u één praten, kan de andere worden beledigd. Dus wat moet je dan doen? Het antwoord ligt in verzoening. Krijg je vrienden om make-up, en je probleem is opgelost. Hier is hoe.

How to Stay Neutraal

Geen partij. Als een vriend vertelt over de andere, sturen duidelijk van het gesprek. Je kan gemakkelijk je voet plakken in je mond, die op het einde je zou kunnen kosten een vriend. Heeft alles wat u later spijt niet zeggen.

Staat uw gevoelens open en eerlijk. Vertel uw beide vrienden hoe je je voelt. Laat ieder van hen weten dat u de zorg over hen en de waarde van hun vriendschap. Vermeld duidelijk dat je niet kiezen voor een van hen over de andere noch zal u schelden ene naar de andere gevoel beter te maken.

Herinner hen aan de goede tijden. Vermeld pret, blij of ontroerende momenten je vrienden hebben gehad in het verleden. Joggen hun herinneringen kunnen helpen krijgen ze glimlachen en denken. Ze kan gewoon beseffen dat hun vriendschap is belangrijker dan hun onenigheid.

Ben een vriend aan zowel van je vrienden door te weigeren de strijd om ze te bestrijden. Laat hen niet je trekken in het midden van hun vete. Laat hen weten dat je er altijd voor hen beiden, maar je zal niet betrokken zijn bij hun onenigheid. Als ze iets te zeggen aan elkaar hebben, moeten ze dus direct in plaats van te doen door met betrekking berichten naar u of iemand anders.

Geef ze de tijd. Als het argument lopende of opgetreden is als gevolg van een ernstige overtreding, zelfs als je vrienden het eens te vergeven dat ze misschien niet zo snel vergeten. Niet automatisch verwachten dat ze terug naar de manier waarop ze waren voor te gaan. Het kost tijd om wonden te helen.

Share This Post