Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe Black Suede Shoes Reinig

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe Black Suede Shoes Reinig

Gevormd uit de binnenzijden van dierlijke leer, suède sport een fluwelen afwerking die het een modieus nietje in schoeisel heeft gemaakt. Zwarte suède is gebruikt bij het maken van high-end laarzen, sneakers, kleding schoenen en sandalen, maar het he

Advertisement

Gevormd uit de binnenzijden van dierlijke leer, suède sport een fluwelen afwerking die het een modieus nietje in schoeisel heeft gemaakt. Zwarte suède is gebruikt bij het maken van high-end laarzen, sneakers, kleding schoenen en sandalen, maar het heeft de neiging om glans te verliezen bij het vuil. Gelukkig kunnen de eigenaars een zachte reeks van het schoonmaken technieken te gebruiken om stof en vuil van zwarte suède schoenen te verwijderen zonder schade aan de finish.

Wat je nodig hebt

microfiber doekje

gum

suèdeborstel

witte azijn

suede beschermer

Veeg de buitenkant van de zwarte suède schoenen met een droge microfiber doekje. Begin op het centrum van de bovenste schoen en beweeg de doek stevig naar de buitenste randen. Omzeilen de zijkanten van de schoen, waarbij de doek naar buiten en naar beneden om vrij van stof en vuil op het oppervlak.

Wrijf het potlood gum op vlekken in de suède. Druk op de gum in de plaats op het oppervlak van de suède en beweeg het heen en weer in een zachte beweging om de begane in vuil los te maken.

Borstel de zwarte suède schoenen. Neem een ​​metalen suède borstel in de hand en borstel de schoen in kleine cirkels om slijtage te elimineren en glad de suede terug naar beneden.

Elimineer hardnekkige vlekken met azijn. Plaats 1/2 theelepel. witte azijn op de microfiber doekje. Knijp de doek om ervoor te zorgen is er geen overtollige vloeistof erin. Buff de vlek met een vochtige doek totdat de vlek releases.

Laat uw schoenen aan de lucht drogen.

Spuit de suède schoenen met een speciale suède beschermer om een ​​vuilafstotende coating om ze toe te voegen na elke reiniging.

Hints

Als uw vlekken niet loslaten met at-home methoden, breng ze naar een specialiteit schoenenwinkel of stomerij en vragen om een ​​professionele reiniging.

Gebruik nooit generieke lederen schoonmakers op suède schoenen.

Share This Post