Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe Black Shoe Leather Reinig

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe Black Shoe Leather Reinig

Vuil water, zout en strepen schade schoen leer, waardoor het leer kwetsbaar voor droge rot en kraken. Goede reiniging en conditionering zal uw schoenen langer mee en houd ze ziet er goed uit. U kunt een effectieve schoner te maken voor het verwijdere

Advertisement

Vuil water, zout en strepen schade schoen leer, waardoor het leer kwetsbaar voor droge rot en kraken. Goede reiniging en conditionering zal uw schoenen langer mee en houd ze ziet er goed uit. U kunt een effectieve schoner te maken voor het verwijderen van zout deposito's met natuurlijke stoffen, zoals azijn en water, maar je moet het polijsten crème, die vult schaafplekken en verzorgt de leer bij een winkel die schoenen verkoopt kopen.

Wat je nodig hebt

zachte borstel

1/4 kopje witte azijn

1/4 kop water

3 zachte doeken

Zwarte schoen polijsten crème met conditioner

Bestrijk het oppervlak van de schoenen voorzichtig met de zachte borstel. Verwijder grote vuildeeltjes.

Meng de azijn en water samen en dompel de hoek van een zachte doek in het mengsel. Wring het overtollige vocht. Veeg het oppervlak van het leer met de azijn water, extra aandacht voor zout afzettingen op de leer. Mis het leer niet te verzadigen. Laat de azijn water lucht drogen volledig, het vermijden van overmatige hitte.

Dompel een hoek van de tweede zachte doek in het polijsten crème. Wrijven op het oppervlak van het leer, met een kleine, cirkelvormige beweging. Opnieuw dip de hoek van het doek begint wanneer het droog aanvoelen. Niet volledig te laten de crème droog nadat u de overtollige crème uit de schoenen zijn afgeslepen.

Buff het oppervlak van de schoenen met de derde doek. Gebruik een kleine cirkelvormige bewegingen wrijven om het overtollige schoen leer crème te verwijderen.

Hints

Verse zout deposito's die niet zijn gedroogd en krokante op de leer kan worden weggeveegd met een zachte doek en water. De azijn oplossing is voor het opgedroogde zout deposito's.

Share This Post