Index / Huis / Hoe beter te beveiligen een bovengrondse Intex Pool

Share This Post

Huis

Hoe beter te beveiligen een bovengrondse Intex Pool

Als zomerpret betekent tijd doorbrengen in de achtertuin genieten van uw bovengrondse zwembad, houden de veiligheid in de voorhoede om per ongeluk verdrinking te voorkomen. Intex merk bovengrondse zwembaden kan zijn seizoensgebonden zwembaden die je

AdvertisementAls zomerpret betekent tijd doorbrengen in de achtertuin genieten van uw bovengrondse zwembad, houden de veiligheid in de voorhoede om per ongeluk verdrinking te voorkomen. Intex merk bovengrondse zwembaden kan zijn seizoensgebonden zwembaden die je naar beneden na de zomermaanden of permanente structuren die zijn blijven staan ​​en moeten worden winterklaar voor de koude maanden. Ongeacht, beveilig uw zwembad beter dan je denkt dat nodig is, zodat goede tijden niet slecht draaien. Installeer een alarm, het creëren van een veiligheidsbarrière en educatie van uw gasten en uw kinderen over de veiligheid van het zwembad. Je weet nooit wat de veiligheid stappen uiteindelijk een verschil zal maken en een leven redden.

Wat je nodig hebt

  • Hek

    alarm deur

    zwembad alarm

Verplaats het zwembad om een ​​plaats in uw tuin die zichtbaar is vanaf het huis, zodat het kan worden gecontroleerd, zelfs wanneer deze niet in gebruik is.

Installeer een hek rond het zwembad met een poort die kan worden beveiligd. Voor een tijdelijke Intex zwembad dat wordt geleegd op het einde van het seizoen, kies dan een tijdelijke omheining zoals één gemaakt met fijne gauge draad en verwijderbare metalen palen of zelfs de bouw hek. Voor een permanente pool, overweeg dan 4-voet houten schutting, chain link of split rail hek bedekt met fijn-gauge draad.Installeer een deur alarm op alle buitendeuren leiden van uw huis. Alarmen Chime waarschuwt u wanneer kinderen hebben verlaten zonder toestemming.Verwijder de ladder van het zwembad wanneer zwemmen tijd is voorbij. Intex bovengronds zwembad ladders zijn gemakkelijk te verwijderen.

Float een golf alarm op het zwembad wateroppervlak dat zal klinken wanneer het water beweging wordt gedetecteerd.Hints

Kies een hek voor rond uw zwembad dat er duidelijke zichtbaarheid van het water biedt, zodat u kunt kijken voor indringers en uw eigen huisdieren en kinderen.

Bij het verwijderen van de ladder van het zwembad, vergeet niet om het te plaatsen ver genoeg van het zwembad dat een kind het niet kan klimmen en vallen of springen in het zwembad.

Zet de poort naar het zwembad.

Share This Post