Index / Huis / Hoe belangrijk is een doos Spring?

Share This Post

Huis

Hoe belangrijk is een doos Spring?

Bed stichtingen worden vaak aangeduid als boxsprings, maar de twee matras bases of dragers aanzienlijk verschillen, en de rechter kan de sleutel tot het comfort en de levensduur van uw matras. Gebruik een paar basisprincipes, met inbegrip van type ma

Advertisement

Bed stichtingen worden vaak aangeduid als boxsprings, maar de twee matras bases of dragers aanzienlijk verschillen, en de rechter kan de sleutel tot het comfort en de levensduur van uw matras. Gebruik een paar basisprincipes, met inbegrip van type matras, het frame stijl, esthetiek en zelfs de veiligheid te bepalen of uw matras moet een ondersteunende basis, en zo ja, wat voor soort.

Boxspring of stichting

Zoals de naam impliceert, typisch een boxspring is ontworpen met veren die buigen of te geven. Een matras komt meestal met of vereist een boxspring, die flexibele ondersteuning voor een lange levensduur en optimaal comfort biedt. Een traagschuim matras, aan de andere kant, is ontworpen om vorm te geven en te voldoen aan uw lichaam, en vereist daarom een ​​harde, vlakke ondergrond, zoals een duurzame, non-veer stichting of een bepaalde bedframe.

Spreken van Bed Frames

Hoewel uw matras soort bepaalt of u een boxspring of stichting nodig, het frame van uw bed bepaalt of u een matras basis nodig at all. Zo worden metalen bed frames gemaakt voor dikke matrassen sets - een matras en boxspring of matras en de stichting. Een platform bed is echter ontworpen voor een matras.

Waarom Box Spring Size Matters

Voor de hand liggende redenen, moet het oppervlak afmetingen van uw boxspring's overeenkomen met de matras, maar de diepte kan ook belangrijk zijn. Als je een te dikke pillowtop matras en metalen bedframe, bijvoorbeeld, een low-profile boxspring biedt ondersteuning, terwijl het beperken van de totale hoogte. Een te hoog - of te laag - bed kan veroorzaken toegangskwesties, afhankelijk van de gebruiker lengte, leeftijd en fysieke beperkingen.

Perfect Koppelen of Hazardous Duo

Matrassen hebben meestal boxspring of stichting "mates," maar u kunt vervangen door slechts een of de andere als u niet bezorgd over de mismatch patronen of een off-color look. Als je alleen wilt een nieuwe matras, controleer dan of de oude boxspring ogenschijnlijk niet gebarsten of zwaaide - een droopy, versleten boxspring resulteert in een verzakkende matras of krakende bed. Zorg er ook voor het stuk dat u van plan bent om te blijven voldoen aan de laatste normen voor ontvlambaarheid - een oud bed gemaakt van substandard materialen kan een brandgevaar.

garantie Waarschuwing

In bepaalde gevallen, een matras fabrikant eert alleen de garantie als je de bijzondere boxspring of stichting ontworpen voor de matras te gebruiken. Controleer uw garantie voor meer informatie.

Share This Post