Index / tech / Hoe authentiek Ralph Lauren shirts op eBay kopen

Share This Post

tech

Hoe authentiek Ralph Lauren shirts op eBay kopen

Wil je echte Ralph Lauren shirts kopen op eBay? Lees dit om te leren hoe vervalsingen en meer tips plek op het kopen van dure merkkleding voor gereduceerde prijzen. Wat je nodig hebt internetverbinding Gezond verstand Geduld Smart eBay bieden Vraag d

AdvertisementWil je echte Ralph Lauren shirts kopen op eBay? Lees dit om te leren hoe vervalsingen en meer tips plek op het kopen van dure merkkleding voor gereduceerde prijzen.

Wat je nodig hebt

internetverbinding

Gezond verstand

Geduld

Smart eBay bieden

Vraag de verkoper voor close-up van het label. Main label moet een witte doos over de hele wereld "Polo", gevolgd door "van Ralph Lauren" hebben in een kleiner lettertype. Dan is er een kleiner label rechts onder die moet zeggen of het nu klassiek fit of aangepaste pasvorm. Oudere shirts zou kunnen zeggen dat de naam van het shirt model. Aan de rechterkant van het hoofdetiket er een zijwaartse label dat moet zeggen de afmetingen (M), wanneer het is gemaakt (Filippijnen) en het materiaal (100% katoen) bijvoorbeeld.Vraag om een ​​beeld van de onderzijde van het etiket. Goedkoop, nep shirts hebben slecht genaaid labels. De onderkant label van een authentiek overhemd hebben netjes genaaid draden. Er mag geen sprake zijn van overtollige draden gaan in verschillende richtingen.Vraag om een ​​beeld van de onderkant van de pony logo op de borst. Nogmaals, nep-shirts slecht genaaid pony logo's. Het mag niet worden gestikt, maar naaide. De onderkant moet precies hetzelfde uitzien als de bovenzijde, behalve naar achteren. Er mag geen sprake zijn van overtollige draden at all.In het algemeen kijken naar de prijs. Een nieuwe Ralph Lauren polo shirt kost $ 75 regelmatige, $ 40- $ 50 op korting. Als de verkoper beweert dat hij heeft een speciale korting van Ralph Lauren, hij liegt. Ralph Lauren niet bulk verkopen aan particulieren, enige grote winkels zoals Macy's, Lord & Taylor, etc. Elk nieuw overhemd onder de $ 30 moeten vermoeden trekken.

Kijk voor tweedehands shirts. Hun waarde dalen aanzienlijk, zelfs als het zacht is versleten en heeft geen schade, vlekken, krimp. Er zijn verschillende eBay-winkels die zijn gespecialiseerd in tweedehands designer shirts. De meeste van hen zijn authentiek en wil gewoon een tweede thuis en komen tegen zeer gereduceerde prijzen langs de $ 15- $ 25 range.

Hints

Gebruik slimme eBay bieden technieken. Altijd "watch" een item dat u geïnteresseerd bent in, terwijl de vraag de verkoper voor meer foto's bent.

Bod op het laatste moment! Je wilt niet dat uw prijzen opgedreven door te bieden vroeg.

Wees geduldig, hoef je niet naar die specifieke overhemd kopen. Er zijn altijd morgen meer.

Veel succes!

Share This Post