Index / Tuin / Hoe Apple Trees beschermen tegen vorst

Share This Post

Tuin

Hoe Apple Trees beschermen tegen vorst

Apple bomen vrucht dragen als ze eenmaal volwassen genoeg om vrij te bloeien, die doorgaans optreedt wanneer ze 2 tot 5 jaar oud. De gezondheid van de boom beïnvloedt hoe snel het groeit sterk genoeg om productief te zijn. Vorst kan schade aan de kno

AdvertisementApple bomen vrucht dragen als ze eenmaal volwassen genoeg om vrij te bloeien, die doorgaans optreedt wanneer ze 2 tot 5 jaar oud. De gezondheid van de boom beïnvloedt hoe snel het groeit sterk genoeg om productief te zijn. Vorst kan schade aan de knoppen en bloesems, vermindering of afschaffing van de vrucht opbrengst veroorzaken. Als een huis tuinman, kunt u een paar dingen om appelbomen te beschermen tegen vorst te doen.

Wat je nodig hebt

  • sproeier

    Plastic of lakens

    verwarmer

Kies een beplanting site waar de appelboom niet zal worden in een vorst zak, dat is een lage plek waar de koude lucht afwikkelt. De lager dan normale temperatuur kan appelbloesem en fruit te doden. Een hogere site met een helling leidt de koude luchtstroom uit de buurt van de boom, in het bijzonder tijdens de vroege vorst in het voorjaar.

Plant de appelboom in de buurt van water. Rivieren en meren houden warmte en produceren van warmere lucht. Apple bomen hebben minder kans op vorst schade lijden in deze gebieden.

Bestrooi de appelboom met water op koude nachten dat helder en kalm zijn. Als het water bevriest, het vrijkomen van warmte, die de appel knoppen bevriezen kan houden. Als het waait, kan het probleem verergeren omdat het water verdampt. Zet een watersproeier wanneer de temperatuur 33 graden Celsius bereikt, en laat het de hele nacht tot het ijs smelt van de boom de volgende dag.

Bedek de appelboom met een stuk plastic. Deze gemeenschappelijke procedure voor fruitbomen werkt alleen als u het opzetten van een warmtebron zoals een kerosine kachel in de bekleding. Zo niet, dan zal het materiaal ijs in te houden.

Leg een oud laken over de toppen van de boom bij zware vorst wordt verwacht. Het kan de bloesems of knoppen van de schade te beschermen als de temperaturen niet te laag vallen.

Share This Post