Index / wettelijk / Hoe anoniem melden drugsbezit

Share This Post

wettelijk

Hoe anoniem melden drugsbezit

In de Verenigde Staten, kan illegaal drugsbezit sancties zo ernstig als gevangenis tijd of zo mild als een kleine boete te dragen. Burgers die anoniem melden overtreders kunnen dit doen via verschillende kanalen. Wat je nodig hebt Computer met intern

Advertisement

In de Verenigde Staten, kan illegaal drugsbezit sancties zo ernstig als gevangenis tijd of zo mild als een kleine boete te dragen. Burgers die anoniem melden overtreders kunnen dit doen via verschillende kanalen.

Wat je nodig hebt

Computer met internettoegang

Telefoon

Rapport drugsbezit

Zoek uw plaatselijke US Customs and Border Protection kantoor en het indienen van een anonieme tip. Als u wilt, bel 1-800-BE-ALERT, dat beschikbaar is 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Laat een tip met de Federal Bureau of Investigation (zie bronnen hieronder).

Neem contact op met uw lokale politie of afdeling van de sheriff. Vraag voor de misdaad rapportage divisie en informeren over uw recht om anoniem te blijven.

Laat een tip met Crime Stoppers. Controleer de officiële website voor uw lokale afdeling om meer informatie te verkrijgen (zie bronnen hieronder).

Rapporteren drugsbezit anoniem WeTip. Bel 1-800-78-MISDAAD of bezoek de website (zie bronnen hieronder). Tips worden geaccepteerd 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Be Grondige

Informeer over het al dan niet u in aanmerking voor een beloning. Vaak wetshandhavingsinstanties bieden beloningen om leads te genereren. Als uw tip leidt tot een arrestatie of overtuiging, zijn de kansen beloven dat u mogelijk in aanmerking voor een award.

Vertel 9-1-1 exploitanten je anoniem wilt blijven. Anders kan uw identiteit niet worden beschermd, en de reagerende rechtshandhaving middel kan het publiek contact met u te maken.

Bescherm uw buurt. Als u drugactiviteit merken steeds meer in uw buurt, school district van kinderen of in de buurt van uw plaats van tewerkstelling, start een plaatselijke afdeling van een advocacy groep als Neighborhood Watch of Crime Stoppers.

Let op. Verdachten vaak herhalen gedrag. Noteer alle nieuwe informatie over de verdachte en doorgeven aan het bureau waar u de eerste tip gemaakt.

Vraag elke identificerende informatie, zoals codes of case nummers, voor je tip. Hiermee kunt u de voortgang van de door u verstrekte gegevens bijhouden.

Vertrouwen in iemand die je vertrouwt. Als je niet veilig over uw anonimiteit te voelen bij het verstrekken van een tip, vraag dan een vertrouwd persoon om het te doen voor je. Uw plaatselijke school ambtenaren of rechters of advocaten u persoonlijk kent in staat zijn om te helpen.

Hints

Vertrouwelijkheid niet hetzelfde als anonimiteit. Vraag altijd om een ​​tip anoniem vóór het doorgeven van de gegevens. U kunt uw recht op anonimiteit behouden alleen door te verzoeken om dat eerst te doen.

Drugsbezit is strafbaar en wordt beschouwd als een misdrijf onder bepaalde omstandigheden. Werkgevers doen antecedentenonderzoek kan weigeren om kandidaten met eerdere veroordelingen of arrestaties te huren.

Share This Post