Index / Huisdieren / Hoe Amazon Papegaaien Ras

Share This Post

Huisdieren

Hoe Amazon Papegaaien Ras

Amazon papegaaien zijn zeer moeilijk te kweken en vergen veel tijd en energie. Zorg ervoor dat u thuis opgesteld voor het nageslacht, zoals Amazon papegaaien binding op jonge leeftijd en moeten regelmatig handling en socialisatie na het spenen tam te

AdvertisementAmazon papegaaien zijn zeer moeilijk te kweken en vergen veel tijd en energie. Zorg ervoor dat u thuis opgesteld voor het nageslacht, zoals Amazon papegaaien binding op jonge leeftijd en moeten regelmatig handling en socialisatie na het spenen tam te blijven.

Wat je nodig hebt

Volière

nestkast

nestmateriaal

perches

Toys

Het verwerven van een ouderpaar van Amazon papegaaien. Zorg ervoor dat u koopt jonge, gezonde, niet-verwante vogels van een gerenommeerde fokker. Er is geen manier om het geslacht van een amazone visueel vast te stellen, maar door middel van een DNA-test. De fokker moet certificaten met de resultaten van de tests van DNA hebben. Amazon papegaaien bond beste op jonge leeftijd, en papegaaien die niet hand-getemd of bedrukt op mensen maken de beste fokkers.

Het huis van je kweekkoppel in een geschikte kooi. De meeste kwekers gebruiken volières ten minste 10 voet lang, 4 voet breed en 4 voet hoog. De wanden worden gemaakt van 1 inch bij halve inch 1,2 tot 1,3 mm gauge draad. Als u woont een gebied waar het klimaat bootst die van de natuurlijke habitat van de Amazones 'en besluiten om de volière buiten te houden, zorg ervoor dat het dak is ten minste de helft of volledig gedekt en dat er een laag van 7 mm vierkante draad aan de buitenkant van de muren en het dak uit te muizen, slangen en ander ongedierte te houden.

Stel de volière voor uw Amazon papegaaien. De nestkast moet 9-10 cm in het vierkant en 30 tot 40 inch diep, afhankelijk van de grootte van het Amazone soort u kweken, en moet een ladder uit de top van de nesten materiaal naar de ingang gat papegaaien te helpen in en uit. De nestkast kan worden bekleed met maïskolf, ontleed niet giftig zaagsel, verscheurde krant, schoon gedroogd gras of stro of Aspen houtkrullen. Gebruik nooit grenen, ceder of Redwood spaanders, want ze geven giftige aroma's. De nestkast moet ook aan de bovenkant open, zodat u kunt controleren en verwijder de eieren. Ook tal van zitstokken en speelgoed in een verscheidenheid van materialen voor de oefening en om verveling te voorkomen.

Voed uw kweekkoppel een gezond dieet dat een hoogwaardig zaadmengsel, pellets, groenten en fruit zoals appels, bananen, sinaasappels, peren, bonen, wortelen, maïskolven, zoete aardappelen en gekiemde zaden bevat. U kunt een vitamine of calciumsupplement een voedingssupplement dat de vrouwelijke krijgt alle voedingsstoffen die ze nodig heeft.

Zorg voor vers water te allen tijde en het water minstens een keer wijzigen van een dag, zoals Amazon papegaaien vaak niet drinken als het water is vervuild.

Controleer op het nest ten minste eenmaal per dag. Zodra het vrouwtje legt haar eieren, kunt u ze verwijderen voor broederijen (de meeste fokkers raden om dit te doen) of wachten tot de eieren uit en ze te verwijderen van de kuikens voor de hand grootbrengen. De kuikens moeten met de hand grootgebracht om ervoor te zorgen dat ze tam en vriendelijk tegen mensen te worden. Amazon papegaaien broeden in het voorjaar, en het vrouwtje legt meestal tussen de twee en drie eieren.

Hints

Amazones zijn zeer agressief tijdens het broedseizoen, dus veel kwekers kiezen om opgehangen volières gebruiken en monteer de volgende vakken op de buitenkant van de volière met een voldoende grote gat gesneden in de muur, zodat het kweekkoppel de nestkast via de ingang gat kunt invoeren. Dit stelt Amazon fokkers schoon te maken, voer, water en controleer op de eieren, dit alles zonder het invoeren van de volière.

Share This Post