Index / tech / Hoe Amazon Instant Video Download een Kindle

Share This Post

tech

Hoe Amazon Instant Video Download een Kindle

De Kindle Fire wordt geleverd met een video-app die u verbindt met video's die je hebt gekocht op Amazon. Voordat u een video kunt downloaden, je Kindle heeft een Wi-Fi-verbinding om toegang te krijgen en te downloaden het bestand te hebben; alleen b

AdvertisementDe Kindle Fire wordt geleverd met een video-app die u verbindt met video's die je hebt gekocht op Amazon. Voordat u een video kunt downloaden, je Kindle heeft een Wi-Fi-verbinding om toegang te krijgen en te downloaden het bestand te hebben; alleen bestanden waarvan de aangesloten Amazon rekening kan worden gedownload naar de tablet. Amazon Instant Video u eigenaar kan alleen worden gedownload naar twee apparaten tegelijk - als uw video al op twee andere toestellen is gedownload, moet u het bestand op een van hen alvorens het te downloaden naar je Kindle te verwijderen.

Tik op 'Video's' op het hoofdscherm van de Kindle Fire.

Tik op "Library" en vervolgens op "Device."

Tik op ofwel "Movies" of "TV," afhankelijk van wat voor soort inhoud die u wilt downloaden.

Tik op de video die u wilt downloaden naar de pagina te openen. Tik op "Download" om het bestand op te slaan op uw Kindle Fire.

Hints

Tik op "Nu kijken" naar uw gedownloade video te bekijken als je Kindle Fire niet is aangesloten op het internet.

Een voortgangsbalk verschijnt waarin de knop "Nu downloaden" was nadat je de download te starten. Als het vol is, werd het bestand met succes overgebracht naar uw Kindle.

U kunt alleen downloaden gehuurde video's op één apparaat tegelijk en ze zijn alleen beschikbaar tijdens de aangewezen periode bekijken.

U kunt alleen downloaden Amazon Instant Video content die je hebt gekocht om uw Kindle Fire. Prime video's kunnen niet worden gedownload.

Share This Post