Index / Bedrijf / Hoe afdrukken Soap Boxes

Share This Post

Bedrijf

Hoe afdrukken Soap Boxes

Zeep dozen zijn een aantrekkelijke optie voor de verpakking. Wanneer u wilt zelfgemaakte leveringen aan de markt te verpakken, moet u het type product dat u gaat verkopen aan de juiste ontwerp te maken te analyseren. Het ontwerpen van uw zeepkist is

AdvertisementZeep dozen zijn een aantrekkelijke optie voor de verpakking. Wanneer u wilt zelfgemaakte leveringen aan de markt te verpakken, moet u het type product dat u gaat verkopen aan de juiste ontwerp te maken te analyseren. Het ontwerpen van uw zeepkist is essentieel voordat je begint af te drukken. Zelfs als je alleen denkt over het maken van een origineel cadeau idee, maak uw eigen verpakking naar uw smaak weer te geven en een positieve indruk te veroorzaken.

Wat je nodig hebt

Computer

Printer

Papier

All-in-een kit

schuim borstel

Schaar

Lege zeepdozen

online zoeken naar ontwerpen die passen bij uw smaak of uw project lijn. U kunt inspiratie putten uit vintage aangepaste zeep dozen die vroeger populair decennia geleden, die collectibles voor vintage liefhebbers over de hele wereld zijn. Denk aan uw ontwerp ideeën op basis van uw product kwaliteiten. Als je zeep die fruitige geur heeft te maken, moet je het ontwerp van de vrucht te hebben en de kleuren die lijken gezegd fruit. De combinatie van kleuren in een kleurenwiel is altijd nuttig. Meng de kleur met de tegenstellingen, en gebruik de naasten om de kleur waarmee je werkt.

Meet de lengte van uw dozen. Probeer om het beeld een halve inch groter aan elke kant te houden. Dit deel van het beeld wordt verwijderd, dus een ontwerp op het niet bevatten. Dit proces zal helpen veilig en niet knippen verspillen elk deel van het ontwerp. Vergeet niet dat u ook kunt kiezen voor een ander ontwerp voor de binnenkant van het deksel.

Print uw ontwerp in de best mogelijke kwaliteit. Zorg ervoor dat u voldoende inkt in de cartridges, anders riskeert u het afdrukken van lage kwaliteit beelden. Wacht tot de inkt volledig droog is.

Breng de all-in-one afdichtmiddel aan het deksel van de doos met de schuimborstel. Plaats de afdruk op zorgvuldig vanaf de bovenzijde van het deksel. Kijk uit voor luchtbellen. Deze bellen kunnen verknald je hele werk. Voer dezelfde procedure met de binnenzijde van het deksel indien nodig.

Snijd de reserverolhouder aan de zijkanten van de doos. Plaats uw zeepkist op een koele, droge plaats, zodat de kit correct kan drogen. Wacht ongeveer een uur. Nu kunt u uw producten in de doos te zetten.

Share This Post