Index / Kunst en Vermaak / Hoe afdrukken op Black Cardstock

Share This Post

Kunst en Vermaak

Hoe afdrukken op Black Cardstock

Normaal gesproken als je inhoud af te drukken op uw printer wit papier gebruiken en de inhoud in zwarte inkt. Echter, kunt u de noodzaak op een gegeven moment af te drukken op zwart papier te vinden. Karton is dikker papier en duurzamer is, maar het

AdvertisementNormaal gesproken als je inhoud af te drukken op uw printer wit papier gebruiken en de inhoud in zwarte inkt. Echter, kunt u de noodzaak op een gegeven moment af te drukken op zwart papier te vinden. Karton is dikker papier en duurzamer is, maar het kan nog een printer worden geplaatst. Omdat het papier is zwart, moet je een paar wijzigingen aan te brengen aan uw document voordat u gaat afdrukken.

Verwijder de zwarte inktcartridge uit de printer en het installeren van een wit op zwart cartridge. U vindt men bij de meeste kunst en ambachtelijke winkels. De cartridge zal worden aangeduid wat zwarte cartridge of de computer is compatibel met.

Verwijder de printer papier uit de printer en plaats de zwarte cardstock. Het karton is dikker, zodat je niet zo veel van kan plaatsen in de papierlade.

Open het programma dat u wilt afdrukken en het document te laden.

Klik op "File", gevolgd door "Print" en laat de inhoud af te drukken op de zwarte cardstock. Je gaat zien dat de witte tekst op het zwarte papier.

Share This Post