Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe aan te sluiten op twee microfoons op één PS3

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe aan te sluiten op twee microfoons op één PS3

Er zijn twee soorten van "microfoons" voor de Playstation 3 en de microfoons verschillende uitvoeringen ook. Microfoons laten praten of zingen in hen; de PS3 leest uw woorden en het spel reageert op hen. Microfoons zijn opgenomen voor games zoal

AdvertisementEr zijn twee soorten van "microfoons" voor de Playstation 3 en de microfoons verschillende uitvoeringen ook. Microfoons laten praten of zingen in hen; de PS3 leest uw woorden en het spel reageert op hen. Microfoons zijn opgenomen voor games zoals "Rock Band". Headsets hebben een microfoon en hoofdtelefoon. Ze zorgen ervoor dat online spelers te praten en horen elkaar. Beide microfoons en headsets komen bedraad of draadloos, en sommige headsets hebben Bluetooth-technologie voor gebruik met andere elektronica. Aansluiten van twee microfoons of headsets is mogelijk, maar ze kunnen de volledige functionaliteit niet. De stappen voor het aansluiten van twee microfoons of headsets, hangt af van wanneer het gebruikt met hen controllers zijn draadloos of bekabeld.

Wat je nodig hebt

2 microfoons

2 headsets

USB-adapter, 4-weg

Microfoons Met Wireless Controllers

Schakel de PS3 console volledig. Het aansluiten van de microfoons in de console voordat u het op garanties van de console leest de microfoon.

Sluit een microfoon aan op de eerste USB-poort aan de voorzijde van de PS3. Draadloze microfoons hebben een kleine USB stick, terwijl bekabelde microfoons door een kabel aan op de USB zijn aangesloten. Herhaal dit met de tweede microfoon en de tweede USB-poort.

Zet de PS3 console. Druk op de PS-toets op de draadloze controllers aan te zetten.

Headsets Met Wireless Controllers

Sluit een headset op het eerste USB-poort van de console. Draadloze headsets hebben een USB-stick en bedrade headsets zijn verbonden door een koord.

Druk op de aan-uitknop op de draadloze headset aan te zetten. Wired headsets beschikken niet over een uit-knop. Wacht tot het lampje groen te zetten.

Herhaal deze stappen met de tweede headset. Druk op de PS-toets op de draadloze controller aan te zetten.

Wired Controllers

Steek de 4-weg USB-adapter in de eerste USB-poort aan de voorkant van de PS3 console.

Steek de bedrade controller in de eerste USB-poort van de adapter. Aansluiting van een tweede of derde controller, indien nodig.

Steek de headsets en microfoons in de overige USB-poorten op de adapter. Als er meer ruimte nodig is, gebruik dan de laatste USB-poort aan de voorkant van de console. Zet de headsets, indien nodig.

Share This Post