Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe aan Pan voor Gems in Michigan

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe aan Pan voor Gems in Michigan

Lake Michigan herbergt een van de grootste gekleurde rots collecties ter wereld. Elk jaar, amateur rots verzamelaars massaal naar het meer verwacht om terug te keren met een pond van kostbare goud, zilver en diamanten, maar velen uiteindelijk teleurg

AdvertisementLake Michigan herbergt een van de grootste gekleurde rots collecties ter wereld. Elk jaar, amateur rots verzamelaars massaal naar het meer verwacht om terug te keren met een pond van kostbare goud, zilver en diamanten, maar velen uiteindelijk teleurgesteld. Hoewel deze materialen zijn er in overvloed in het meer, het vinden van hen vergt veel expertise en ervaring. Meer realistische beginnende rots verzamelaars vasthouden aan het zoeken naar halfedelhalfedelstenen, die veel vaker voor bij het meer zijn. De overvloed aan petoskey, greenstone, agaat en andere halfedelstenen betekent dat verzamelaars zelden met lege handen. Het vinden van de beste monsters nog steeds vereist geduld en de praktijk echter.

Wat je nodig hebt

Gemstone screening tray

Troffel

Lake Michigan gem identificatie chart

Het vinden van Edelstenen

Kijk voor edelstenen in een ondiep deel van het meer waar er veel slib op het bed.

Graaf het slib met de troffel en zet het in de edelsteen screening lade.

Dompel de onderkant van de screening lade in het water en zet de lade van links naar rechts.

Til de lade uit het water en zeef uit het slib.

Je moet sommige stenen die nog in uw systeemvak te hebben.

Overeenkomen met de stenen in je lade met die op de identificatie grafiek.

Hints

U kunt kijken naar edelstenen zonder vergunning in de meeste openbare gronden langs Lake Michigan, zolang je het doet recreatief - dat wil zeggen, zonder het gebruik van machines.

Diamanten zijn meestal te vinden op de Milwaukee kant van het meer, maar zelfs daar, ze zijn zeldzaam.

Vergeet niet dat de rots vind je niet in zijn afgewerkte staat. Het moet polijsten en snijden voordat het decoratief wordt. Agaat, bijvoorbeeld, ziet eruit als een rotte aardappel. Dit is de reden waarom een ‚Äč‚Äčidentificatie grafiek is van cruciaal belang.

Controleer of u niet op zoek naar pareltjes op eigen terrein.

Share This Post