Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe aan Hem Scrubs

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe aan Hem Scrubs

Scrubs zijn de routine uniform voor vele beroepen worden. Hemming scrubs met een no-sew methode is een gemakkelijke taak die kan worden uitgevoerd in ongeveer dertig minuten. Natuurlijk kunt u altijd omzomen de scrubs met een naald en draad, maar met

Advertisement

Scrubs zijn de routine uniform voor vele beroepen worden. Hemming scrubs met een no-sew methode is een gemakkelijke taak die kan worden uitgevoerd in ongeveer dertig minuten. Natuurlijk kunt u altijd omzomen de scrubs met een naald en draad, maar met behulp van geen naai smeltbare stof tape is snel en zal houden door meerdere wassen en drogen cycli.

Wat je nodig hebt

rechte spelden

Rolmaat

Tweede persoon (optioneel)

Geen naai smeltbare stof tape

Schaar

Strijkijzer en strijkplank

natte theedoek

stoflijm

Zet op de broek. Staan op een harde vloer in de voorkant van een spiegel. Vouw de broekspijp omhoog binnen, zodat de onderkant van de vouw is op de lengte van uw voorkeur. Het kan meerdere pogingen om de juiste lengte geraken. Steek pinnen door de stof naar de kudde te merken; is het misschien makkelijker om een ​​ander persoon speld de vouw.

Verwijder de broek en zet ze binnen naar buiten. Leg de broek op de strijkplank. Werk aan een been op een moment. De pennen geven aan de onderkant van de zoom van de been. U zult voudige boven de pinnen om de zoom te creëren.

Vouw de broekspijp omhoog tegen de verkeerde kant van de stof, met behulp van het meetlint om ervoor te zorgen dat u het vouwen van de bodem op dezelfde hoogte om het been. Als de nieuwe zoom van de broekspijpen meer dan twee inches kleiner zal maken, gebruik dan de schaar om het overtollige stof gesneden zodat de stof is twee inches langer dan je nodig hebt. Vouw het einde van de broek twee keer, zodat er geen rauwe randen, en speld op zijn plaats.

Herhaal dit voor de andere broekspijp. Controleer beide broekspijpen dezelfde lengte door het aantrekken van de broek en controle in de spiegel.

Strijk de vouw die u hebt gemaakt op de benen. Verwijder de pinnen als je ijzer. U wilt een zeer scherpe vouw aan uw fold.

Meet over het vlakke broekspijp. Snijd, met de schaar, een stuk geen naai smeltbare stof tape volgens deze meting. Leg het stuk tape smeltbare binnenkant van de vouw gestreken op de broekspijp ongeveer ¼ inch vanaf de bovenkant van de zoom / vouw aan een zijde van de poot.

Leg een natte theedoek over de been zoom vouw en ijzer op een hoge stoomproductie setting. Druk stevig zodat de smeltbare tape hecht stevig aan de stof lagen.

Snijd een stuk smeltbare tape volgens de meting in stap 6 en herhaal het inbrengen en strijken van de achterkant van de broekspijp. Herhaal alle stappen voor de tweede broekspijp.

Draai de broek goede kant naar buiten en proberen op. Wanneer één van de smeltbare tape niet sterk hechten, breng dan een paar druppels stoflijm om de band en dan stevig op de lagen stof met elkaar.

Share This Post