Index / Bedrijf / Hoe aan de klanten voor My Home Day Care zoeken

Share This Post

Bedrijf

Hoe aan de klanten voor My Home Day Care zoeken

Een huis dagopvang bedrijf moeten klanten aan te trekken en te behouden inschrijving om te slagen. De National Association of Child Care Resource en Referral agentschappen meldt dat met ingang van 2010, meer dan 11 miljoen kinderen onder de 5 jaar zi

AdvertisementEen huis dagopvang bedrijf moeten klanten aan te trekken en te behouden inschrijving om te slagen. De National Association of Child Care Resource en Referral agentschappen meldt dat met ingang van 2010, meer dan 11 miljoen kinderen onder de 5 jaar zijn in de kinderopvang per week in de Verenigde Staten. Ondanks het grote aantal potentiële opdrachtgevers, een dag care bedrijven vinden het nog steeds moeilijk om nieuwe klanten te vinden. De beste manier om klanten te vinden voor een huis dagopvang bedrijf is om de zichtbaarheid te vergroten door middel van marketing materialen, reclame en doorverwijzing inspanningen. Dit zal rijden potentiële klanten naar de dagopvang en drastisch te verhogen inschrijving uw huis dagopvang's.

Wat je nodig hebt

Dagopvang marketing materialen (flyers, brochures, visitekaartjes)

Computer met internettoegang

Lichte verfrissingen

Word lid van een Day Care Zakelijk Registry

Maak een bedrijf voor een huis dagopvang in een dagopvang zakelijke register, dat het huis dagopvang draagt ​​bij aan een database. Potentiële klanten kunnen het register om dagopvang diensten die aan hun behoeften te zoeken.

Beschrijf de hoge kwaliteit kenmerken van het huis dagopvang. Een beschrijving van eventuele speciale diensten die worden aangeboden, zoals drop-in de zorg, verlengde openingstijden, of ziek kind zorg. Geef speciale vaardigheden of opleiding in de aanbieding.

Voeg de notering aan dagopvang registers zoals kinderopvang List and Child Care Aware.

Adverteren

Maak marketing materialen, zoals brochures en flyers die detail dagen en uren van de dienst, de leeftijdsgroepen van de kinderen van de dagopvang, en alle functies die de dagopvang uniek maken. Informatie bevatten over de filosofie van de dag zorg, personeel geloofsbrieven, een monster dagindeling en een monster van het menu dagopvang.

Verdeel de dagopvang marketing materialen met ambtenaren op scholen, kerken, ziekenhuizen en andere maatschappelijke organisaties.

Maak een website op het internet. Website bouwers zoals Webs of Homestead gebruikers in staat om te ontwerpen gratis zakelijke websites door eenvoudigweg zakelijke informatie in een sjabloon. Een dagopvang zakelijke website biedt essentiële zakelijke informatie aan potentiële klanten. Direct potentiële klanten naar de website door het opnemen van het adres van de website in alle marketing materialen.

Een bezoek aan een plaatselijke vereniging van huiseigenaren of thuis leasing kantoor en vragen dat ze ook uw brochures in hun nieuwe huiseigenaren 'informatiepakketten.

Maak en dragen T-shirts wanneer in de gemeenschap met de naam en het logo om rente te genereren van de crèche's. U kunt ook stickers met de naam en het logo van de crèche's, en leg bumpersticker op uw auto. Gebruik de auto als een bewegend billboard dat je familie dagopvang zal bevorderen.

krijg Verwijzingen

Vraag vrienden en familie voor de namen van de werkende ouders in de buurt. Spreid het woord door iedereen te laten weten dat over uw hoge kwaliteit thuis dagopvang bedrijfsleven met openingen te vullen.

Begin een kinderdagverblijf referral programma dat een stimulans biedt om de huidige klanten die nieuwe klanten verwijzen naar de dagopvang. Vraag ouders om nieuwe klanten te verwijzen naar het huis dagopvang in ruil voor een beloning. Sommige prikkels kunnen een gratis week van de kinderopvang of een korting op van een week van kinderopvang voor klanten die een nieuwe familie verwijzen naar de dagopvang.

Een incentive programma vorm die de regels van het programma details. Onder meer een beleid uit te leggen dat kind de nieuwe client moet worden ingeschreven voor een bepaalde tijd, om de beloning te ontvangen. Een manier om het woord van de beleid is: "Families verwijzend andere gezinnen die ten minste één kind in voltijdse kinderopvang inschrijven zal een stimulans krediet nadat de nieuwe familie is ingeschreven voor drie maanden."

Zorg voor dit formulier om alle huidige klanten en nieuwe klanten.

Houd een Open Huis

Houd een open huis om de aandacht te vestigen op de dagopvang business. Verdeel vliegers in de hele gemeenschap om het open huis aan te kondigen.

Plaats een advertentie in de plaatselijke krant om potentiële klanten uit te nodigen voor het evenement.

Geef informatie pakketten tijdens het evenement om het perspectief klanten die essentiële diensten aangeboden te markeren. Geven rondleidingen door de dagopvang en melding van de voordelen van uw kinderopvang service.

Bieden lichte versnaperingen voor volwassenen en kinderen, zoals crackers, kaas, koekjes en sap. Omdat de meeste klanten die naar het open huis komen kinderen bij zich hebben, zijn zeker een aantal games of entertainment voor de kinderen, terwijl de ouders zijn touren.

Hints

Voor de veiligheid van de huidige dagopvang cliënten, omvatten niet het adres op dagopvang vliegers. Gewoon een beschrijving van de omgeving - bijvoorbeeld: Een rustige, veilige woonwijk in Los Angeles. Hiermee wordt voorkomen dat vreemden weergegeven tot de dagopvang onaangekondigd.

Share This Post