Index / Careers & Work / High Voltage Elektricien Functieomschrijving

Share This Post

Careers & Work

High Voltage Elektricien Functieomschrijving

Hoogspanning elektriciens geschoold zijn in het onderhoud van overhead, ondergronds, energiecentrales en andere centrale elektrische systemen. Ze hebben een grondige kennis van het handhaven van elektrische systemen met ladingen boven de 600 volt. Ho

AdvertisementHoogspanning elektriciens geschoold zijn in het onderhoud van overhead, ondergronds, energiecentrales en andere centrale elektrische systemen. Ze hebben een grondige kennis van het handhaven van elektrische systemen met ladingen boven de 600 volt. Hoogspanning elektriciens hebben een gevaarlijke baan, zodat werkgevers controleren achtergrond, opleiding, en andere factoren voor het huren. Hoogspanning technici nodig zijn in elke stad en staat, omdat elektriciteit die nodig zijn om onze ondergrondse transportsystemen te behouden is, en andere grote infrastructuren.

Plichten en verantwoordelijkheden

Hoogspanning elektriciens moet testen, reparatie, en elektrische systemen te handhaven. Zij kan nodig zijn om grote stroomuitval herstellen of zelfs worden voorkomen. Zij moeten ervoor zorgen de bestaande bekabeling en aansluitingen voldoen aan normen en geen risico van beschadiging. Zij maken gebruik van verschillende instrumenten om volt, ohm, en andere instrumenten te testen om de veiligheid van elektrische componenten te testen. Zij kunnen ook nodig zijn om grote elektrische installaties te inspecteren om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de staat en lokale bouwvoorschriften. In grotere omgevingen kunnen zij motoren, transformatoren en andere elektrische controllers verbonden met grote macht te handhaven. Zij moeten staats-en lokale bouwvoorschriften te begrijpen, en weet OSHA, Environmental Protection Agency, en andere elektrische regelgeving.

Werkomgeving

Hoogspanning elektriciens kan binnen of buiten werken in extreme omstandigheden, afhankelijk van hun locatie. Ze kan nodig zijn om zware voorwerpen tillen, staan ​​voor langere tijd of knielen in kleine plaatsen voor langere bedragen van de tijd. Fysieke bovenlichaam kracht en behendigheid is vereist. Reis kan worden betrokken, afhankelijk van de ernst van de elektrische afgifte, locatie, en de bron van het probleem. Ze werken vaak full-time en in sommige gevallen kunnen ze worden op afroep 24 uur per dag, zeven dagen per week in het geval van een noodsituatie.

Onderwijs

Hoogspanning elektriciens meestal niet bij te wonen college, maar werken stageplaatsen voor ongeveer vier jaar om on-the-job training te ontvangen. Vakbonden in hun gebied kunnen stageprogramma's aan te bieden. Zo kan de Internationale Brotherhood of Electrical Workers of de National Electrical Contractors Association training en klassikale lessen te houden.

licenties

Staten en andere lokale gebieden vereisen elektriciens te licentiëren. Elke staat heeft verschillende eisen, maar elke biedt een onderzoek naar het testen van de elektricien kennis van bouwvoorschriften en andere aspecten van de centrale macht systemen.

Salaris

Gemiddeld hoogspanning elektriciens verdienen $ 45.000 per jaar. Locatie, regio en ervaring kan ook invloed hebben op de vraag of ze hoger of lager salaris te ontvangen. Degenen met zeven of meer jaar ervaring kan een hoger salaris verwachten.

Share This Post