Index / wettelijk / High Law Beams

Share This Post

wettelijk

High Law Beams

Wanneer laat 's nachts reist naar beneden donkere wegen zonder voldoende verlichting, klikken we allemaal op onze high-beam koplampen, ook wel felle kleuren. Ze stellen ons in staat om potentiële obstakels die anders misschien niet verlicht te zien.

Advertisement

Wanneer laat 's nachts reist naar beneden donkere wegen zonder voldoende verlichting, klikken we allemaal op onze high-beam koplampen, ook wel felle kleuren. Ze stellen ons in staat om potentiële obstakels die anders misschien niet verlicht te zien. Ze helpen ons meer veilig in onze omgeving terwijl we navigeren door de weg, en ze zijn een veiligheidsfunctie is ontworpen om ons te helpen meer verantwoord te rijden. In het algemeen is dit het geval voor de meesten van ons als we rijden; Er zijn echter regels die bepalen wanneer we moeten en als we niet groot licht moeten gebruiken.

In donkere gebieden, kunt u drie keer te zien zo ver bij het aanzetten van hoge balken. De meeste staten vereisen dat u gebruikt en een hoge balken in afgelegen of overmatig donkere gebieden waar het onmogelijk is om de weg anders te zien. Daarentegen zou de lage balken worden gebruikt in de mist omdat hoge balken terug bij u zal worden weerspiegeld in wezen verduistert uw vermogen om te zien.

De exacte afstand verschilt van staat tot staat, maar over het algemeen bent u verplicht om uw hoge balken te verlagen als je binnen 500 voeten van een tegenligger komen. Wanneer een auto verplaatsen in dezelfde richting benaderen, moeten lampen worden gedimd binnen ongeveer 350 voet. In het algemeen geldt dit ook bij het naderen van mensen of andere belangrijke voorwerpen. Je mag echter om andere bestuurders eraan te herinneren om hun hoge balken dimmen door snel te vegen uw brights aan en uit.

In de meeste landen is het een overtreding wanneer een bestuurder niet koplampen, die kan leiden tot "gevaarlijke of verblindende" licht zichtbaar 75 voet of meer voorafgaand aan dergelijke lampen gedimd. Dit geldt voor halogeenlampen die super-licht en vaak gebruikt als hoog balken aftermarket. Extra verlichting die illegaal kan zijn knipperende lichten ontworpen om anderen geloven dat uw auto is een politievoertuig.

De straffen voor ongepast high-beam gebruik zal variëren van staat tot staat, maar is meestal een boete die kan variëren tussen de $ 35 en $ 75 en verhogen bij elke volgende overtreding.

In de meeste staten, als je rijdt met hoge balken op omdat een van uw koplampen is doorgebrand, je bent eigenlijk het breken van twee wetten. Het is illegaal om te rijden met een uitgebrande koplamp, en het is niet een legaal alternatief aan te nemen dat het veiliger is om in staat om de weg te zien met behulp van uw brights, omdat je niet zo goed kan zien met slechts één werkende koplamp.

Share This Post