Index / Wensen en Feesten / Hier is alles wat u nodig voor Post-Holiday Party Cleanup

Share This Post

Wensen en Feesten

Hier is alles wat u nodig voor Post-Holiday Party Cleanup

Je had net een heerlijke vakantie feestje thuis, en de laatste gast is vertrokken. Maar nu heb je de kans om de schade te overzien: glühwein spatten puntjes op het tapijt, elke kookgerei u eigenaar doorweekt in de gootsteen en ploetert van vet te dek

Advertisement

Je had net een heerlijke vakantie feestje thuis, en de laatste gast is vertrokken. Maar nu heb je de kans om de schade te overzien: glühwein spatten puntjes op het tapijt, elke kookgerei u eigenaar doorweekt in de gootsteen en ploetert van vet te dekken de kasten in de meest out-of-the-way plaatsen. En de badkamer? Nou, het ziet eruit als een badkamer zou kijken na een leuke bijeenkomst. Plotseling wordt deze cleanup job op zoek naar meer overweldigend dan eigenlijk de planning van het evenement. Daarom hebben we de meest nuttige tips en tools hebt verzameld om uw post-shindig opruimen snel, eenvoudig en grondig te maken.

Ten eerste, Emergency Spot Clean

Of het nu in de nacht van de partij en je merkt een vlek als het gebeurt, of het is de ochtend na en je in paniek raakt bij het zien van gedroogde rode wijn op lichte tapijt, is er een eenvoudige oplossing om u onmiddellijk rust te brengen. Leer hoe u scheerschuim te gebruiken om voorzichtig te verwijderen taaie tapijt vlekken. Het is een goede plek om te beginnen: een kleine, maar urgent probleem.

Snel Swipe Alle zichtbare oppervlakken

Zodra vlekken worden verwijderd, is het tijd om te verhuizen naar het oppervlak schoon te maken. Maak uw eigen herbruikbare schoonmaakdoekjes voor badkamer en keuken tellers volledig schoon met een minimale inspanning (en natuurlijke ingrediënten) te krijgen.

Aanpakken van de Toilet in minder dan een minuut

Zodra u deze zelfgemaakte toiletpot reinigers gemaakt, zult u in staat om een ​​in te gooien en laat het het toilet schoon te maken voor u terwijl u werkt op de wastafel. In dit tempo, moet je de badkamer schoonmaken gedaan in een paar minuten, zodat u kunt verplaatsen naar vakantie partij centraal: de keuken.

Zorg voor de Slow Cookers

Het gebeurt meestal op deze manier: je macht door middel van alle gerechten, het verlaten van de grote zware degenen voor het laatst - met inbegrip van uw trage fornuizen. Ze deed veel werk voor uw partij, maar nu lijkt het alsof je zult moeten doen nog meer werk om ze schoon te maken. Hier is uw oplossing: reinigen van uw trage fornuizen grondig, gemakkelijk en water vrij.

Verwijder aangekoekt Oven Spots Naturally

Dus je hebt de forse taken veroverd. Nu, kunt u verplaatsen naar meer uitdagende items - zonder de tijd die diepe reiniging meestal vereist besteden. Maak je eigen zelfgemaakte oven schoner om op natuurlijke wijze en gemakkelijk veeg aangekoekt vuil in uw oven.

Veilig schoon uw houten kasten

Die eten en vet spat je opgevallen onmiddellijk na het feest? Ze zijn op meer plaatsen dan je denkt. Hoewel het moeilijk om een ​​reinigingsproduct dat veilig op hout maar effectief op vet vinden kan zijn, is het makkelijk om je eigen te maken. Maak een zelfgemaakte keuken houten reiniger voor een snelle kast schoon.

Bescherm de verf terwijl u Maak de Muren

Het kan net zo moeilijk zijn om een ​​chemisch-reiniger die niet zal veeg je verf met het vet verwijdert vinden. Maak een zelfgemaakte-muur schoonmaken oplossing die zacht, vrij van chemicaliën en effectief bij het aanpakken van die vervelende vlekken. Nu zal uw muren weer normaal.

Zweep een Natural Floor Cleaner

Als u een hardhouten vloer, dan heb je niet had moeite met rommelige tapijt vlekken. Maar, kan dit oppervlak nog steeds vies. Hier is een eenvoudige, zelfgemaakte houten vloer schoner om te zorgen voor zowel kleine als grote rotzooi te nemen zonder zorgen over beschadiging van afwerking van het hout.

Geef het tapijt een diepere Clean

Uw spot reiniging kan zijn opgehelderd alle voor de hand liggende rommel eerder, maar niet noodzakelijkerwijs het tapijt te reinigen. Om een ​​diepe, chemische-vrij schone dat uw huis verlaat ruiken als frisse was te krijgen, probeer dan het maken van uw eigen tapijtreiniger.

Ontsmetten en Be Done

Op dit punt, je huis is grondig schoon, maar als je wilt om ervoor te zorgen dat het is volledig vrij van alle residuen vakantie partij, ontgeuren de vuilnisbakken met zuiveringszout is de perfecte finishing touch.

Share This Post