Index / Elektronica / Het wijzigen van uw Blackberry SMS Kleuren

Share This Post

Elektronica

Het wijzigen van uw Blackberry SMS Kleuren

Blackberry mobiele telefoons zijn in hoge mate aanpasbaar. U kunt geluiden, achtergrondkleuren en zelfs tekst kleur veranderen. In het bijzonder, kunnen short message service (SMS) berichten worden gepersonaliseerd om de kleuren van uw keuze. Dit bet

AdvertisementBlackberry mobiele telefoons zijn in hoge mate aanpasbaar. U kunt geluiden, achtergrondkleuren en zelfs tekst kleur veranderen. In het bijzonder, kunnen short message service (SMS) berichten worden gepersonaliseerd om de kleuren van uw keuze. Dit betekent dat u de tekstkleur van uw tekstberichten kan veranderen. Blackberry biedt een volledige kleurenwiel keuzes. Je hebt geen speciale opties, materialen of diensten. Dit is gewoon een optie binnen uw Blackberry mobiele telefoon.

Druk op de "Message List" knop aan de linkerkant van de inspecteur panel.

Open de kleurstaal weergave op het beeldscherm van uw Blackberry. Klik op de "Lijst van de Streep" optie op uw scherm.

Open het menu om een ​​nieuwe tekst kleur te kiezen. Selecteer "Color Picker" op uw scherm.

Kies uw nieuwe kleur. "RGB" en "Web" zijn het beste voor het bekijken van kleuren op uw telefoon en het web. 'CMYK', hoewel bedoeld voor drukwerk, is ook beschikbaar voor uw telefoon. Klik op het type kleur formaat en selecteer vervolgens de nieuwe kleur voor uw SMS-tekstberichten.

Verlaat het menu Color Picker en instellingen van de telefoon zodra u uw kleur hebt gekozen. Typ en stuur een SMS-bericht naar de nieuwe kleur te testen.

Share This Post