Index / tech / Het verwijderen van de Skype-namen in een drop-down

Share This Post

tech

Het verwijderen van de Skype-namen in een drop-down

De messaging-programma Skype houdt een lijst bij van de rekening namen die in keuzelijst de log-in scherm te gebruiken. Deze kunt u eenvoudig schakelen tussen accounts en bevat een optie om uw account wachtwoord op te slaan voor het automatisch inlog

AdvertisementDe messaging-programma Skype houdt een lijst bij van de rekening namen die in keuzelijst de log-in scherm te gebruiken. Deze kunt u eenvoudig schakelen tussen accounts en bevat een optie om uw account wachtwoord op te slaan voor het automatisch inloggen op een bepaalde rekening. Het programma slaat de keuzelijst de rekening namen en gegevens in mappen op uw harde schijf. U kunt de folder uw specifieke Skype-naam te schrappen om de naam van de drop-down lijst te verwijderen.

Sluit Skype als het wordt momenteel uitgevoerd. Klik op de knop "Start", typ "Run" in het zoekvak Windows. Klik op "Run" in de lijst met resultaten naar een prompt te openen.

Enter "% AppData% \ skype" in het "Open" veld en druk op de "Enter". Dit toont mappen met de namen van uw Skype-accounts bevatten. Als er geen mappen worden weergegeven in het venster, drukt u op de "Ctrl" toetsen "H" gelijktijdig om de mappen te laten zien.

Klik met de rechtermuisknop op de map vernoemd naar de Skype-naam die u wilt verwijderen en klik vervolgens op 'Verwijderen' in het menu dat verschijnt. Klik op "Yes" in de "Map verwijderen" om bevestiging wordt gevraagd. De verwijderde Skype-naam verschijnt niet meer in de keuzelijst op log-in scherm van Skype.

Hints

map van uw Skype-naam met de gegevens verwijdert, verwijdert u ook specifieke instellingen in verband met het account.

Share This Post