Index / Relaties & Family / Het verschil tussen Man & Vrouw Personalities

Share This Post

Relaties & Family

Het verschil tussen Man & Vrouw Personalities

Hoewel de samenleving is verwikkeld in een nooit eindigende zoektocht naar de gelijkheid tussen de seksen, een aantal fundamentele persoonlijkheid verschillen tussen mannen en vrouwen bestaan. Deze, natuurlijk, zijn niet universele regels. In plaats

AdvertisementHoewel de samenleving is verwikkeld in een nooit eindigende zoektocht naar de gelijkheid tussen de seksen, een aantal fundamentele persoonlijkheid verschillen tussen mannen en vrouwen bestaan. Deze, natuurlijk, zijn niet universele regels. In plaats daarvan ze zien als generaliseren voor de meerderheid van de bevolking. Verwacht vele uitzonderingen die de regels te bewijzen.

concurrentievermogen

Concurrentievermogen is een kenmerk dat is zeker aanwezig in zowel mannen als vrouwen. Echter, in het algemeen, mannen hebben de neiging meer concurrentie dan vrouwen. Een studie uitgevoerd door Robert Deaner keek running, een sport die populair is bij zowel mannen als vrouwen, om te zien hoe de concurrentiepositie van de respectieve geslachten waren. De bevindingen droeg de stelling dat mannen over het algemeen meer concurrentie dan vrouwen. Dit kan worden verbonden met de biologische agressiviteit en noodzaak bekwaamheid om vrouwtjes te tonen.

Communicatie

Mannen en vrouwen communiceren anders en dit vormt hun persoonlijkheid en aanpak van conflicten op een zeer basaal niveau. Vrouwen zijn gewoon beter in het communiceren van een man. Ze zijn meestal bereid door een conflict te praten, maar ook begrijpen en interpreteren van de non-verbale signalen gekregen van iemand tijdens de communicatie. Mannen zijn niet zo scherpzinnige bij het begrijpen van de subtiliteiten van gesprek dat niet expliciet hardop worden uitgesproken. Dit is vaak waar de communicatie afbreekt tussen mannen en vrouwen plaatsvinden.

Besluitvorming

Wanneer vrouwen een beslissing nemen, hebben ze de neiging om het te overwegen vanuit verschillende invalshoeken om tot een conclusie te komen. Mannen, aan de andere kant, de neiging om meer beslissend te zijn en bereid zijn zich te committeren aan een beslissing op basis van minder stukjes informatie. Dit verschil heeft zijn wortels in een zeer fysieke realiteit in de verschillen tussen mannelijke en vrouwelijke hersenen. Het is omwille van de verschillende manieren waarop jongens en meisjes vormen verbindingen in hun hersenen als ze door de kindertijd en adolescentie dat mannen en vrouwen leren om beslissingen anders te passeren.

prioriteiten

Misschien wel een van de meest veelzeggende verschillen tussen mannen en vrouwen is de verschillende prioriteiten of richt zij hebben in hun leven. Om een ​​man, over het algemeen het allerbelangrijkste is zijn persoonlijke doelen. Vaak zijn deze betreffen zaken als persoonlijk succes of financiële welzijn. Vrouwen hebben de neiging om de waarde gezet op families meer dan loopbaan. Ook een vrouw bepaalt haar succes meer succesvolle relaties dan door de voltooiing van persoonlijke doelen.

Share This Post