Index / Persoonlijke financiën / Het verschil tussen groothandel en detailhandel Insurance Agencies

Share This Post

Persoonlijke financiën

Het verschil tussen groothandel en detailhandel Insurance Agencies

Verzekeringsmaatschappijen bieden meestal aanzienlijk verschillende producten aan hun klanten - variërend zowel in de aard van het beleid dat zij schrijven en de aard van de klanten die zij dekken. Het vinden van de juiste verzekering agentschap vraa

AdvertisementVerzekeringsmaatschappijen bieden meestal aanzienlijk verschillende producten aan hun klanten - variërend zowel in de aard van het beleid dat zij schrijven en de aard van de klanten die zij dekken. Het vinden van de juiste verzekering agentschap vraagt ​​om goede informatie over de verzekeringsmarkt en hoe het werkt. Bij het overwegen van een verzekeringskantoor, let op het verschil tussen groot- en detailhandel verzekeringsmaatschappijen en de kwaliteiten die elk kan bieden.

Retail Insurance Agencies

De meeste mensen die een verzekering kopen voor hun bedrijf, huis of auto deal met een retail verzekeringsmakelaar. Retail verzekeringsagentschappen fungeren als tussenpersoon tussen een klant verlangen dekking en de markt, de aankoop van verzekeringsproducten van groothandels en verzekeringsmaatschappijen en ze te verkopen aan particulieren of bedrijven. Sommige retail verzekeringsagentschappen schrijf alleen het beleid van de ene verzekeraar, en anderen zullen het beleid van verschillende verzekeraars bieden.

Groothandel Insurance Agencies

Groothandel verzekeringsmakelaars meestal direct met verzekeringsmaatschappijen en hebben weinig contact met de verzekerde persoon, familie of bedrijf. Van makelaars meestal gespecialiseerd in één van de twee bedrijven, het verstrekken van verzekeringen, hetzij als managing algemeen agent of een overschot lijnen makelaar. Groothandel verzekeringsagentschappen soms in staat zijn om meer gespecialiseerde verzekering dan de detailhandel makelaars bieden, vanwege hun meer uitgebreide relaties met verzekeringsmaatschappijen.

Surplus Lines en Managing General Agents

Groothandel makelaars die zeer gespecialiseerde soorten verzekeringen op de rekening van verzekeringsmaatschappijen bieden heten overtollige en overtollige lijnen makelaars. De binnenlandse overschot lijnen markt is relatief klein in vergelijking met andere verzekeringsmarkten. Het beheren van de algemene middelen, daarentegen, bieden meer gemeenschappelijke producten als de directe vertegenwoordiger van verzekeringsmaatschappijen. Beide overschot lijnen brokers en het beheer van de algemene middelen moeten het beleid en de instructies van de verzekeringsmaatschappijen waarvan het beleid die ze bieden te volgen.

Belangrijkste voordelen

Zowel retail en groothandel verzekeringsmaatschappijen bieden specifieke voordelen voor verschillende consumenten. Een groot voordeel van de detailhandel verzekeringsmaatschappijen voor de consument is dat ze toegankelijk zijn; de meeste kopers van verzekeringen kunnen werken met een verkoop agent, terwijl groothandels alleen zaken te doen met retailers en consumenten van speciale verzekering. Aan de andere kant, groothandels meestal in staat zijn om meer gespecialiseerde beleid dan de detailhandel agenten bieden, omdat ze meer rechtstreeks met de verzekeringsmaatschappijen het schrijven van het beleid. Voor consumenten kan groothandel verzekeraars in staat zijn om een ​​beleid voor minder gemeenschappelijke behoeften die niet door een verkoop agent worden aangepakt te vinden.

Share This Post