Index / Onderwijs / Het verschil tussen een Associate Degree en een Bachelor in Construction Management

Share This Post

Onderwijs

Het verschil tussen een Associate Degree en een Bachelor in Construction Management

Een zekere mate in de bouw het beheer kunt u voor te bereiden op een aantal toezichthoudende functies in de bouw, zoals voorman, project manager, aannemer of opzichter. Het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics zegt dat de meeste bouw managers moete

AdvertisementEen zekere mate in de bouw het beheer kunt u voor te bereiden op een aantal toezichthoudende functies in de bouw, zoals voorman, project manager, aannemer of opzichter. Het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics zegt dat de meeste bouw managers moeten ten minste een bachelor's degree, hoewel sommigen in staat zijn om hun weg te werken met slechts een associate degree of meerdere jaren ervaring. Een associate degree biedt de inleidende vaardigheden en kennis aan de slag, maar een bachelor's degree biedt meer geavanceerde en uitgebreide training om afgestudeerden voor meer jobs in aanmerking komen, evenals grotere of meer complexe projecten.

Associate Degree Overzicht

Associate degree programma's worden meestal aangeboden door community colleges en technische scholen, en de programma's meestal leiden tot een Associate of Science graad of een Associate of Applied Science. Beide types mate richten op praktische vaardigheden in plaats van theoretische kennis. Full-time associate degree-programma's in de bouw het beheer doorgaans afgelopen twee jaar, maar het programma duurt langer als studenten willen part-time bij te wonen.

Specifieke eisen van de Associate Degree

Associate degree-programma's in de bouw het beheer doorgaans richten op alleen natuurlijk het werk en geen eisen voor stages of practica niet. De meeste programma's vereisen 60 credit uren werk natuurlijk. Bij Cosumnes River College, studenten moeten klassen, zoals veiligheid in de bouw, constructiematerialen, Computer schatten voor de bouw en juridische aspecten van de bouw te nemen. Bij UAA Gemeenschap en Technical College, moeten de studenten cursussen zoals Methoden voor Bouw en constructie, codes en normen, Mechanical & Electrical Technology, Structural Technology en bouwkunde Kosteninschatting nemen.

Bachelor's Degree Overzicht

Bacheloropleidingen in de bouw het beheer bestrijkt een groot deel van de dezelfde informatie als associate degree-programma's in aanvulling op de meer geavanceerde onderwerpen en training. Bacheloropleidingen ook meer algemene opleidingen, zoals Engels, wiskunde en wetenschappen. De meeste opleidingen bachelor's resulteren in ofwel een Bachelor of Science of een Bachelor of Applied Science. Deze programma's duren meestal vier jaar te voltooien, indien ingeschreven full-time.

Specifieke eisen van Degree de bacheloropleiding

Bacheloropleidingen in de bouw het beheer vergen doorgaans 120 credit uren werk natuurlijk. Omdat studenten meer cursussen in het programma, krijgen ze een meer grondige en geavanceerde kennis van de bouw management. Cursussen aan de Universiteit van Minnesota onder AutoCAD voor de bouw Managers, Management en Human Resources praktijken, veiligheid in de bouw en de Loss Control and Sustainability voor Construction Managers. Voorbeelden van cursussen op OCG Gemeenschap en Technical College zijn de bouw landmeetkunde, Beroepsethiek, Civil Construction Kosteninschatting, Bodems in Construction and Construction Equipment Management & Methods. Veel bachelor's degree programma's in de bouw het beheer vereisen ook een stage. Aan de Universiteit van Minnesota, is een minimum van drie stage credits nodig, dat is het equivalent van 360 werkuren of negen weken van de werkgelegenheid. Studenten kunnen te voltooien tot 12 credits. Bij Lamar University, moeten de studenten een zomer stage voor hun laatste jaar af te ronden. Het college helpt studenten stage te vinden.

Share This Post