Index / Fashion, Style & Personal Care / Het toevoegen van een binnenzool als het formaat is te groot

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Het toevoegen van een binnenzool als het formaat is te groot

Terwijl het kopen van een te grote schoen lijkt misschien een geweldig idee tijdens een klapband verkoop, de realiteit is dat het dragen van een schoen die te groot is zwaar kan zijn. Slecht passende schoenen kan leiden tot ongemak, wrijven en zelfs

AdvertisementTerwijl het kopen van een te grote schoen lijkt misschien een geweldig idee tijdens een klapband verkoop, de realiteit is dat het dragen van een schoen die te groot is zwaar kan zijn. Slecht passende schoenen kan leiden tot ongemak, wrijven en zelfs blaren. Als je een beetje extra ruimte in je schoenen, niet shuffle in hen te bidden je voeten niet glijden - in plaats daarvan gebruik van een inlegzool om de perfecte pasvorm te creƫren.

Kleine Shoe Kussens

Als het gaat om het aanbrengen van je schoen, heb je verschillende opties. Een fundamentele kussen dat zit aan de bal van je voeten comfort toe te voegen en te verbeteren fit. Deze kussens maken extra ruimte in te grote schoenen te vullen door het verlagen van de ruimte tussen de bovenkant van je voet en de bovenkant van de schoen. Zij bieden ook ondersteuning op de ballen van de voeten die de neiging hebben om sneller pijn bij het dragen van hakken.

hielkussens

Er zijn ook inserts die gaan net aan de achterkant van de schoen en zitten direct om uw Achillespees - inleggen vullen het gat tussen de hiel en de achterkant van de schoen. Ze zijn ideaal voor de dames wiens voeten zijn niet vrij lang genoeg om hun schoenen te vullen. Hielkussens wrijving die kan irritatie veroorzaken aan de hiel tijdens het lopen ook voorkomen. Deze inserts eruit tape. Schuif je schoen op om te bepalen hoe groot de kloof is, dan breng wat insert tape om je schoenen als dat nodig is.

inlegzolen

Inlegzolen betrekking op de gehele onderkant van je voet. Ze komen in verschillende materialen en diktes, zodat u degene die je het beste bevalt kunt vinden. Inlegzolen kan gevonden worden op elke drogist en bij de meeste schoenenwinkels, in verschillende maten, zodat u degene die het beste past bij uw voet kunt vinden. Gel inlegzolen comfortabel voelen in het begin, maar na verloop van tijd dat ze breken en minder comfortabel. In plaats van de gel, kijk voor zolen gemaakt met langdurige Poron.

andere tips

Shop slim om te voorkomen dat te eindigen met al te grote schoenen. Als de kloof tussen uw hiel en de achterkant van je schoen is langer dan de breedte van je duim, is het best de schoen niet te kopen. Als er te veel gat in te vullen, zal uw schoenen kijken en voelen onhandig. Proberen op nieuwe schoenen aan het begin van de dag. Tegen het einde van de dag, je voeten zijn over het algemeen een beetje gezwollen, zodat u een schoen die goed past op het moment, maar voelt losse later kunnen kopen.

Share This Post