Index / Onderwijs / Het schrijven van Wedstrijden & Beurzen

Share This Post

Onderwijs

Het schrijven van Wedstrijden & Beurzen

Of u polish poëzie in je vrije tijd of je de meeste van uw wakkere uren besteden aan het maken van fictie of non-fictie, kunt u uw voltooide werk voorleggen aan een breed scala van schrijven wedstrijden, beurzen en prijzen. Deze wedstrijden omvatten

AdvertisementOf u polish poëzie in je vrije tijd of je de meeste van uw wakkere uren besteden aan het maken van fictie of non-fictie, kunt u uw voltooide werk voorleggen aan een breed scala van schrijven wedstrijden, beurzen en prijzen. Deze wedstrijden omvatten alles, van het schrijven voor kinderen om te schrijven over het buitenleven, en een aantal focus op het ondersteunen en stimuleren van jonge en beginnende schrijvers. Hoewel aanleverinstructies kan variëren van jaar tot jaar, hebt u toegang tot up-to-date informatie over het schrijven van wedstrijden door vele writer's tijdschriften en gidsen, zoals de jaarlijks gepubliceerde 'Writer's Market. "

Writer's Digest schrijfwedstrijd

Een schrijfwedstrijd die inzendingen in 10 verschillende categorieën aanvaardt, heeft de Writer's Digest schrijfwedstrijd reikt prijzen uit aan schrijvers voor meer dan 75 jaar. U kunt werken in te dienen op het gebied van inspirerende schrijven, memoires of persoonlijk essay, tijdschrift hoofdartikel, kort verhaal, genre fictie, rijmen en niet rijmen poëzie, toneel spelen en televisie of film script. Voor meer informatie en het indienen richtlijnen, contact opnemen met de Writer's Digest tijdschrift of bezoek de website van het bedrijf online op writersdigest.com.

National Outdoor Book Awards

Sinds de jaren 1990, heeft de Nationale Outdoor Book Awards Foundation is het herkennen van en het stimuleren van het schrijven dat verkent en viert de outdoor wereld. U kunt werken in te dienen in negen categorieën, waaronder de geschiedenis of biografie, outdoor literatuur, outdoor avontuur gidsen, natuurgidsen, kinderboeken en natuurlijke historie literatuur. De non-profit programma herkent ook boeken die hebben bewezen in de tijd invloedrijk of waardevol in de outdoor veld met de Outdoor Classic Award te zijn. Voor richtlijnen en vergoedingen indienen, ofwel contact op met de Nationale Outdoor Book Awards Foundation of bezoek hun website op noba-web.org.

Atlantic schrijfwedstrijd voor Onuitgegeven Manuscripten

Als je een beginnende schrijver, dan kunt u overwegen het indienen van uw werk naar de Atlantische Competitie voor gepubliceerde manuscripten. De jaarlijkse wedstrijd richt zich specifiek op het stimuleren van beginnende schrijvers, het aanbieden van indiening categorieën die roman, kort verhaal, poëzie, tijdschriftartikel of essay omvatten, en het schrijven voor kinderen en jonge volwassenen. Terwijl de gevestigde schrijvers werk kan indienen, de richtlijnen concurrentie verlangen dat zij dit doen in een gebied van het schrijven waarin ze niet ervaren. Informatie over de Atlantische schrijfwedstrijd voor Onuitgegeven Manuscripten kan worden aangevraagd bij de Writers 'Federatie van Nova Scotia of online op writers.ns.ca.

Alliance for Young Artists & Writers Scholarships

De Alliantie voor jonge kunstenaars en schrijvers biedt een aantal van de gunning en wetenschap mogelijkheden voor studenten in de rangen 7 tot en met 12. Deze awards zijn de Young Artist Award, creativiteit en burgerschap Award, Young Artists Awards en BIG (Best In Grade) Awards. Undergraduate collegegeld beurzen worden ook aangeboden aan Portfolio Gold Medal winnaars en Scholastic Award winnaars. U kunt informatie over de verschillende awards en richtlijnen aanvraag direct van de Alliantie voor Young Artists & Writers of online op artandwriting.org te verwerven.

Share This Post