Index / Onderwijs / Het schrijven van het woord te vormen van een decimaal Place Value

Share This Post

Onderwijs

Het schrijven van het woord te vormen van een decimaal Place Value

Werken met decimale getallen vereist gedegen kennis van de plaats waarde. U kunt zowel de hele getallen aan de linkerkant van een komma en de decimale getallen uit te drukken aan de rechterkant van een komma in een van beide getallen of woorden. Schr

AdvertisementWerken met decimale getallen vereist gedegen kennis van de plaats waarde. U kunt zowel de hele getallen aan de linkerkant van een komma en de decimale getallen uit te drukken aan de rechterkant van een komma in een van beide getallen of woorden. Schrijf het woord vorm van een decimaal waarde aan een stevige greep van deze wiskundige concepten te demonstreren.

Schrijf het gehele getal links van de decimale punt, indien nodig. Wat nummer is links van de decimale punt is het gehele getal. Bijvoorbeeld, schrijf de eenheid in de decimale 106,2 als "106" en schrijf de eenheid in 436,68 als "436".

Het woord "en" de komma in verschillende drukken. Bijvoorbeeld, schrijf het nummer 43.1 als "drieƫnveertig en een tiende" en schrijf het nummer 613,49 als "613 en 49/100." Heeft het woord "en" niet te gebruiken op een andere plaats in een schriftelijke decimaal getal met uitzondering van de positie van de decimale punt. De "en" geeft altijd de komma.

Onderzoek de getallen rechts van de decimale punt aan het decimale getal bepalen. De plaats waarden beginnen met "tienden", zoals de eerste plaats aan de rechterkant van de komma. De plaats waarden te verhogen tot "honderdsten", "duizendsten", "tien duizendsten" en "honderd-duizendste." Het getal in de laatste plaats waarde bepaalt de plaats waarde van het decimale getal. Bijvoorbeeld, in het decimale getal 24,459, de "9" de laatste decimaal getal en dit aantal is in het "duizendste" plaats. Je zou schrijven "vierentwintig en 459/1000." In het decimale getal 1,29463, de "3" is de laatste decimaal getal en dit aantal is in het "honderd-duizendste" plaats. Je zou schrijven "een negenentwintig duizend 460-300-duizendste."

Share This Post