Index / Bedrijf / Het schrijven van een interne controle Procedures Manual

Share This Post

Bedrijf

Het schrijven van een interne controle Procedures Manual

Interne controleprocedures worden gebruikt om fraude te voorkomen, en zijn van vitaal belang voor elke goed geleide organisatie. Dergelijke systemen scheiden taken tussen medewerkers binnen een organisatie. Het is belangrijk om interne controleproced

AdvertisementInterne controleprocedures worden gebruikt om fraude te voorkomen, en zijn van vitaal belang voor elke goed geleide organisatie. Dergelijke systemen scheiden taken tussen medewerkers binnen een organisatie. Het is belangrijk om interne controleprocedure handboeken bij de hand. Werknemers gebruiken ze als referenties bij procedures of plichten in kwestie. De informatie in de interne controleprocedure handboeken varieert van bedrijf tot bedrijf, maar de procedure voor het schrijven van een is hetzelfde.

Schrijf een overzicht en de inhoudsopgave. Het overzicht wordt kort beschreven fiscale verantwoordelijkheid, waarin de begrippen en onderdelen van de interne controle omvat. De inhoudsopgave begint met functiescheiding. De inhoud die typisch volgen:, verzoeningen, goedkeuringen, Activa, Uitbetalingen, Human Resources, Inkoop en Contactpersonen.

Voltooiing van de scheiding van taken sectie. Outline details met betrekking tot de scheiding van taken voor de dingen zoals werknemers ontvangen en versturen van betalingen, in tegenstelling tot het storten van betalingen. Een ander belangrijk scheiding is dat als een werknemer is een begunstigde, een andere werknemer maakt de check-out.

Bepaal procedures voor de volgende twee secties, reviews en afstemmingen. Reviews zijn procedures ingesteld om routinematig uitvoeren budget onderzoeken, spot-check transacties en onderzoeken ongewone activiteit. Het gedeelte Reconciliations bevat procedures, zoals het vergelijken van reeksen gegevens om de nauwkeurigheid te waarborgen, op zoek naar verschillen en het nemen van maatregelen. Dit geldt ook specifiek waarin dat een werknemer het invoeren van transacties geen van de bankrekeningen met elkaar te verzoenen.

Voltooiing van de goedkeuringen, Assets en verdelingen secties. De goedkeuringen deel staten die medewerkers hebben bevoegdheid voor het goedkeuren van transacties. Autoriteit wordt alleen gegeven aan verantwoordelijke medewerkers met gedetailleerde kennis over het bedrijf. Het onderdeel Assets somt alle soorten activa binnen de organisatie. Onder elke categorie van activa, worden specifieke procedures beschreven in detail beschrijven hoe activa worden behandeld en opgevolgd. Het gedeelte Uitkeringen Gegevens beleid en de procedures voor de distributie van geld, met inbegrip van payroll controles van het bedrijf.

Voltooi de handleiding door het afronden van de laatste drie secties: Human Resources, Inkoop en Contacten. De Human Resources (HR) sectie informatie instructies voor HR-medewerkers over hoe werknemers informatie wordt omgegaan. De Purchasing sectie legt inkoopprocedures van het bedrijf. Tot slot, de sectie Contacten geeft mensen in het bedrijf die werknemers kunnen contact opnemen bij vragen of problemen voordoen.

Share This Post