Index / Onderwijs / Het schrijven van een essay over uw land

Share This Post

Onderwijs

Het schrijven van een essay over uw land

Een manier om mensen te informeren over uw land is een essay over te schrijven. Hoewel dit lijkt vrij eenvoudig, het is eigenlijk een complexe taak die snel kan overweldigen, want er zijn zoveel aspecten van een land waar het om naar te kijken. Cultu

Advertisement

Een manier om mensen te informeren over uw land is een essay over te schrijven. Hoewel dit lijkt vrij eenvoudig, het is eigenlijk een complexe taak die snel kan overweldigen, want er zijn zoveel aspecten van een land waar het om naar te kijken. Cultuur, economie, geschiedenis en politieke gebeurtenissen zijn onderdelen van een land dat al letterlijk honderden essays geschreven over hen. U moet uw onderwerp te verfijnen, onderzoek het en vormen een argument, en dan schrijf een essay die effectief ondersteunt deze stelling onder vermelding van relevante feiten.

Wat je nodig hebt

Country referentiematerialen

Kies een thema dat je interesseert. Als je schrijft over de Amerikaanse en je altijd al een belang in oorlog, zou je schrijven over een huidige of vroegere oorlog waarin de VS betrokken is geweest. Hetzelfde geldt voor de sport, muziek of iets anders dat in het kader van uw belangstelling valt.

Lees over het thema tot u begint om een ​​oordeel te vormen. Dit advies zal de basis van uw argument; dit argument zal gaan op het punt van uw gehele essay te zijn, dus je moet voldoende geïnformeerd te worden over te schrijven uitvoerig.

Maak een argument dat is duidelijk, beknopt en controversieel. Het moet iets dat ter discussie, zoals "de VS is niet betrokken geweest in zo vele oorlogen in de 20e eeuw als het zou moeten zijn," of het omgekeerde zijn.

Schrijf een schets op papier. Het moet worden verdeeld in secties, met opschrift elke sectie van het beantwoorden van uw argument vanuit een andere hoek. Er moeten ten minste twee zinnen na elke post geven een toelichting op de post en een voorbeeld.

Schrijf een ruw ontwerp, met behulp van de kogel punten uit het overzicht als een gids. De rubrieken moet veranderen in onderwerp zinnen, terwijl de onderverdelingen moeten zetten in ondersteunende zinnen.

Bewerk uw ruwe ontwerp om ervoor te zorgen dat het zinvol is, heeft de juiste spelling en grammatica en is geschreven in een boeiende stijl.

Breng de benodigde wijzigingen en herschrijft, en draai in het essay.

Share This Post