Index / tech / Het instellen van een webcam die al op je laptop

Share This Post

tech

Het instellen van een webcam die al op je laptop

Veel computers en laptops hebben al webcams geïnstalleerd. Als u een webcam op uw laptop geïnstalleerd, hoeft u niet nodig om iets te doen aan het opzetten van de camera. Uw computer heeft reeds het stuurprogramma voor de webcam geïnstalleerd. U kunt

AdvertisementVeel computers en laptops hebben al webcams geïnstalleerd. Als u een webcam op uw laptop geïnstalleerd, hoeft u niet nodig om iets te doen aan het opzetten van de camera. Uw computer heeft reeds het stuurprogramma voor de webcam geïnstalleerd. U kunt echter, software nodig om uw webcam te gebruiken via het internet, of u kunt websites zoals Skype waarmee u de webcam gebruiken gebruiken. De meeste laptops zullen een soort van software al geïnstalleerd met uw webcam. De exacte stappen om uw webcam te gebruiken is afhankelijk van uw besturingssysteem platform en het type van de laptop.

Ga naar het menu 'Start' op uw laptop. Klik op "Alle programma's." Kijk door de lijst met programma's om uw webcam programma te vinden. Het mag duidelijk zijn, maar je kan hebben om door middel van een aantal programma's om de juiste software te vinden. Bijvoorbeeld, als je een Dell laptop, is het programma "Dell Webcam."

Doorzoek de iconen van uw lopende programma's als u het programma in de lijst met programma's niet kon vinden. Deze kunnen zich aan de linker kant van het scherm. U kunt voor uw webcam te hebben. Klik op de webcam icoon om het opzetten van de camera.

Ga naar "My Computer" onder het menu "Start". De webcam wordt vermeld onder "Scanners en camera's." Klik op het icoon om het openstellen van de software of het instellen van de camera, indien nodig.

Open het "Configuratiescherm" onder het menu "Start". Kies "Printers en andere hardware." De webcam wordt vermeld onder "Scanners en camera's."

Open de software eenmaal gevestigd. Je moet in staat om uw webcam te testen, bekijk een steunpunt voor de webcam, en de instellingen aan te passen.

Navigeer naar een website zoals Skype of Gmail videochat. Deze websites gebruik maken van uw webcam met de software op hun website. Je zult in staat zijn om uw webcam te testen en ervoor te zorgen dat het werkt.

Share This Post