Index / Gezondheid / Het instellen van een Taylor weegschaal

Share This Post

Gezondheid

Het instellen van een Taylor weegschaal

Naarmate er meer informatie beschikbaar over gezond leven wordt, mensen willen meer weten over hun gezondheid te leren. Een maat voor de gezondheid is het percentage lichaamsvet. Hoe hoger het percentage, hoe slechter de gezondheid van een persoon. T

Advertisement

Naarmate er meer informatie beschikbaar over gezond leven wordt, mensen willen meer weten over hun gezondheid te leren. Een maat voor de gezondheid is het percentage lichaamsvet. Hoe hoger het percentage, hoe slechter de gezondheid van een persoon. Taylor produceert badkamer schalen die niet alleen gewicht te meten, maar ook het percentage lichaamsvet. De nauwkeurigheid van het vetpercentage meting afhankelijk van de nauwkeurigheid van de informatie in de omvang voeren.

Zet de schaal door op de "Set" knop. Het scherm zal een hoogte laten zien.

Druk op de omhoog en omlaag pijltoetsen om de hoogte te lezen, zodat het overeenkomt met uw lengte te veranderen en druk op de knop "Set" om de instelling op te slaan.

Verander de leeftijd op het scherm door te drukken op de omhoog en omlaag pijltjestoetsen en sla de instelling door op de knop "Set".

Gebruik de omhoog en omlaag pijltoetsen om te schakelen tussen de mannelijke en vrouwelijke instelling en druk op de "Set" knop wanneer het juiste geslacht is geselecteerd. De mannelijke pictogram is een solide verticale lijn en de vrouwelijke icoon is dezelfde lijn met een driehoek overheen.

U kunt kiezen tussen "Athlete" mode en "Normal" mode door op de pijl omhoog of omlaag te drukken. Volgens het Taylor schaal handleiding, een atleet is iedereen die krijgt ten minste 10 uur van de oefening per week en heeft een hartslag in rust van 60 slagen of minder per minuut. Het pictogram "Athlete" modus toont een lopende man, en de "Normal" mode heeft geen icoon.

Druk op de "Set" knop om te eindigen het opslaan van uw instellingen. U hoort een pieptoon, wat aangeeft de installatie is voltooid.

Hints

De instelling "Athlete" kan niet worden geselecteerd als de leeftijd aangegeven is jonger dan 18 jaar.

Zorg ervoor dat de instellingen die u invoert juist zijn of je lichaamsvet analyse zal worden ontsierd.

Share This Post