Index / Sport en fitness / Het instellen van een Pendulum Bow Sight

Share This Post

Sport en fitness

Het instellen van een Pendulum Bow Sight

Pendulum boog bezienswaardigheden zijn over het algemeen nauwkeurig voor het fotograferen vanuit boom staat op een afstand van maximaal 30 yards als je weet hoe je een slinger vizier te stellen. Pendulum bezienswaardigheden helpen boeg jagers door au

AdvertisementPendulum boog bezienswaardigheden zijn over het algemeen nauwkeurig voor het fotograferen vanuit boom staat op een afstand van maximaal 30 yards als je weet hoe je een slinger vizier te stellen. Pendulum bezienswaardigheden helpen boeg jagers door automatisch te compenseren voor de hoek van een schot. Zonder een slinger zicht, moet een boog jager schatten hoeveel om te compenseren voor verschillende hoeken schot, wat vaak boeg jagers om hun doel voorbijschieten. Leren hoe u een slinger vizier begint u op uw manier om nauwkeurige opnamen van boom stands.

Wat je nodig hebt

Boog

3 pijlen

Doel

Pendulum website

nut

Meetwiel (optioneel)

Stel uw doel op een afstand van 20 yards op de begane grond. U kunt een meetwiel of een ander meetinstrument te gebruiken om te meten uit 20 yards (60 feet), of je kunt lopen uit 20 stappen. Markeren de 20-yard afstand. U zult schieten je pijlen vanaf deze afstand uit het oog in de slinger zicht. Als alternatief kunt u naar een boogschietbaan uit het oog in de slinger zicht. Boogschieten bereiken zal de afstanden gemarkeerd voor je hebt.

Draai de stelschroef als je pendel zicht heeft één (sommige niet). De stelschroef is een kleine duimschroef dat de pen zicht op zijn plaats houdt (dus het zal niet omhoog of omlaag) voor waarneming in of schieten uit de grond.

Staan de begane grond op een afstand van 20 yards en zijn gericht op de midden van het doel en schieten drie pijlen. Richt je boog met behulp van een slinger zicht door het tekenen van de boog en kijken door uw piepgeluid zicht of het centrum van de pees (als je die hebt). Lijn de pin-up, zodat het in het midden van uw doelgroep. Heeft uw doel niet aanpassen als je pijlen het doel missen. streven altijd naar het centrum, ongeacht waar je pijlen raken.

Onderzoek uw schoot verspreiden. Zijn uw pijlen raken hoger dan het doel, lagere of op de juiste hoogte? Zijn uw pijlen raken rechts of links van het doel? Als de spread is niet consistent (alle drie pijlen moet binnen 4-6 inches van elkaar), blijven om vluchten van drie pijlen schieten, zorg ervoor dat uw opnamen vorm en het streven punten blijven consistent.

Pas de hoogte (boven en beneden) van uw pendel zicht als uw spread is hoger of lager dan het midden van het doel. Laat de windvang (links of rechts) nog niet aan te passen. Bij waarneming in een boog, altijd "achtervolgen je pijlen." Chasing je pijlen betekent het aanpassen van de pin in dezelfde richting die je pijlen ontbreken richting, dus als je pijlen hoger dan het midden van het doel raken, stelt u de pen dus het is hoger. Als je pijlen lager raken, stel de pin, zodat het lager is. Vuren nog drie pijlen en te onderzoeken waar de spread is nu. Op dit punt, bent u alleen gelet op de hoogte (hoogte) waarop je pijlen raakte het doel. Als je pijlen niet raken van het centrum hoogte van het doel, pas de hoogte van uw pen opnieuw (herinneren om je pijlen te jagen). Herhaal dit totdat je pijlen raken op de juiste hoogte.

Pas de windvang (rechter en linker) van uw slinger gezicht. Je moet al een idee of uw pijlen zijn opvallend links, rechts of in het midden van het doel op basis van de pijlen u geschoten voor uw verheffing aanpassingen. Nogmaals, wilt u uw pijlen te jagen. Als je pijlen vallen op de linkerkant van het doel, pas uw pin zicht naar links. Als ze goed zijn opvallend, pas uw pin naar rechts. Na het afstellen, schieten nog drie pijlen en opnieuw aan te passen, indien nodig, het proces te herhalen totdat je pijlen raken het midden van het doel.

Draai de stelschroef als je pendel zicht heeft er een. U bent nu klaar om nauwkeurig te schieten van een boom staan ​​of een andere verhoging naar 30 meters.

Hints

Sommige slinger bezienswaardigheden kan worden aangepast zonder gereedschap. Voor slinger bezienswaardigheden die gereedschappen voor aanpassingen vergen, zal een utility tool zoals een Leatherman het algemeen hebben alle tools die je nodig hebt.

Tijdens het schieten vanaf de grond, draai je stelschroef. Dit zal de slinger te stoppen weifelende op en neer.

Hoewel slinger bezienswaardigheden zijn ontworpen om automatische aanpassingen voor de hoogte te maken, is het nog steeds een goed idee om te oefenen uit een boom staan, als u van plan bent om te jagen van de ene.

Als u problemen ondervindt bij het plaatsen van uw drie schoten binnen vier tot zes inch spread, overweeg dan om een ​​ervaren boogschutter u hulp bij uw opnamen vorm. Geen bedrag van aanpassing aan uw apparatuur zal u helpen om een ​​doel te raken consequent tenzij uw opnamen vorm is consistent.

Voorzichtigheid is geboden wanneer het afvuren van een wapen.

Share This Post