Index / Bedrijf / Het instellen van een LLC in Minnesota

Share This Post

Bedrijf

Het instellen van een LLC in Minnesota

Het opzetten van een Limited Liability Company (LLC) in de staat Minnesota, moet je bestand artikelen van de Organisatie met de Minnesota minister van Buitenlandse Zaken. Daarnaast moet u een bedrijf naam die niet is ingeschreven aan een ander bedrij

Advertisement

Het opzetten van een Limited Liability Company (LLC) in de staat Minnesota, moet je bestand artikelen van de Organisatie met de Minnesota minister van Buitenlandse Zaken. Daarnaast moet u een bedrijf naam die niet is ingeschreven aan een ander bedrijf in de staat en een service agent van proces te selecteren. U kunt ook een operationele overeenkomst vast. Een lid van de LLC of een onbeperkt aantal leden kan het opzetten van een Minnesota LLC. Leden van een Minnesota LLC kunnen particulieren, bedrijven, andere LLCs, buitenlandse entiteiten of partnerships.

Kies een naam voor uw LLC. Het opzetten van een LLC in Minnesota, moet u een beschikbare bedrijfsnaam te selecteren. De gekozen naam van de Minnesota LLC mag niet in gebruik zijn of op reserve gehouden door een ander bedrijf entiteit in de staat. Volgens de Juridische Zoom website, dient de handelsnaam van een Minnesota LLC de woorden "vennootschap met beperkte aansprakelijkheid." Bevatten Zoek firmanaam beschikbaarheid op de Minnesota Secretary of State website (http://www.sos.state.mn.us/index.aspx?page=177).

Download de artikelen van de organisatievorm van de Minnesota minister van Buitenlandse Zaken website. De website geeft een fill-in-the-blank artikelen van organisatievorm. U kunt ook artikelen van de organisatie te verkrijgen in persoon of per post van de secretaris van State kantoor.

Bureau van de minister van Buitenlandse Zaken
Retirement Systems van Minnesota Building
60 Empire Drive, Suite 100
St Paul, MN 55103

Maak uw artikelen van de organisatie. Een lijst van de namen en adressen van de leden van uw LLC. Geef de naam en het fysieke adres van uw Minnesota LLC. Geef de naam en het adres van de bewoner agent uw LLC. Uw inwoner agent moet een volwassene of zaken die instemt met juridische documenten te aanvaarden namens uw LLC zijn. De geregistreerde agent moet een fysiek adres in de staat Minnesota te handhaven. Volgens de Juridische Zoom website, moeten de statuten van de organisatie worden ondertekend door ten minste twee personen die verantwoordelijk zijn voor het organiseren van de LLC.

File uw artikelen van de organisatie. Een LLC in Minnesota kunnen artikelen van organisatie-bestand op de Minnesota minister van Buitenlandse Zaken van de website, per post of in persoon. Als u indienen via e-mail, stuurt u het ingevulde formulier naar 60 Empire Drive, Suite 100, St. Paul, MN 55103. Met ingang van 2010, de vergoeding is $ 160 tot statuten van de organisatie te dienen in de staat.

Schrijf een operationele overeenkomst. In Minnesota, is een LLC niet verplicht om een ‚Äč‚Äčoperationele overeenkomst met de staat indienen. Echter, kan een exploitatieovereenkomst meningsverschillen of afwijkingen te schrappen als het bedrijf vordert. Een operationele overeenkomst dient als een intern document waarin de regels en voorschriften van het bedrijf voort. Uw operationele overeenkomst kan items zoals de stemrechten van LLC leden en de verdeling van de winsten en verliezen op te nemen.

Share This Post