Index / Relaties & Family / Het instellen van een Family webpagina

Share This Post

Relaties & Family

Het instellen van een Family webpagina

Het internet heeft het mogelijk gemaakt voor gezinnen die ze houden tred te houden met wat er gaande is in hun leven via het World Wide Web laat gemaakt. Het opzetten van een gezin website maakt het makkelijker voor grootouders, tantes, ooms, vriende

Advertisement

Het internet heeft het mogelijk gemaakt voor gezinnen die ze houden tred te houden met wat er gaande is in hun leven via het World Wide Web laat gemaakt. Het opzetten van een gezin website maakt het makkelijker voor grootouders, tantes, ooms, vrienden, neven en nichten zich bewust te zijn van de gebeurtenissen en van dag tot dag de groei van uw gezinsleden. De website die u hebt ingesteld moet weerspiegelen wie je bent als een familie.

Wat je nodig hebt

Digitale of filmcamera

Scanner

Braaklegging een paar dagen dat je kunt werken aan uw website. Vraag uw familie voor hun ideeën over wat ze willen op de site. Bepaal of u een thema wilt of als uw gezin is OK met een website die gewoon de familie volgt zoals het is.

Kies zeven tot tien namen, als een familie, voor uw website. Beslissen of de namen die u hebt gekozen weerspiegelen wie je bent als een gezin.

Check een domein register, zoals Psychic Whois, om te zien of uw namen beschikbaar zijn. Beslis welke de naam van uw familie zal gebruiken.

Kies een server naar uw website, zoals Connected Families of MyFamily.com hosten. Gebruik van een site zoals WordPress.com als u liever een eenvoudige blog te starten.

Het opzetten van de rekening. Het duurt soms enkele uren voordat je in staat om te beginnen met werken aan uw site, dus neem de tijd om dit te doen voordat je klaar bent om te werken aan uw website zijn.

Bepaal wie de toegang tot de website van de familie zal worden toegestaan. Maak een lijst van mensen die toegang zullen hebben, en contact met hen nadat de website is voltooid. Onder meer vrienden en familieleden. Nodig docenten die dicht bij je familie zijn geweest.

Hebben familieleden verzamelen foto's en video's ze willen zien op de website. Vraag elk lid van uw familie om een ​​kort briefje schrijven over wat zij denken over de website. Jongere kinderen kunnen een volwassene of een oudere broer of zus te vragen de informatie die voor hen op te schrijven.

Kiezen wat voor soort look die u wilt voor de site van uw gezin. Veel servers hebben sjablonen die u kunt gebruiken om u te helpen de slag te gaan. Kies stijlen en kleuren die uw familie stijl en persoonlijkheid complimenteren.

Beginnen met het toevoegen van de familiefoto's, video's en brieven aan de site. Experimenteren en bewegen dingen rond totdat je tevreden bent met het resultaat.

Test de site een paar uur nadat u klaar bent met werken. Log in en zorg ervoor dat alles wat de manier waarop je het wilde geupload. Nodig vrienden en familie om een ​​blik op uw site.

Hints

Update uw website minstens om de twee weken.

Geef elk gezinslid een pagina waarop hij zichzelf kan uitdrukken, met toezicht van een volwassene voor kinderen.

Geef serieuze aandacht aan de ideeën van kinderen.

Website namen zonder streepjes of grappige spellingen zijn gemakkelijker voor anderen om op te roepen.

Laat uw kinderen hebben toegang tot afgeschermde e-mails naar uw site.

Share This Post