Index / Wensen en Feesten / Het huren van een openbaar zwembad voor een partij

Share This Post

Wensen en Feesten

Het huren van een openbaar zwembad voor een partij

Mensen houden ervan om samen te komen om te zwemmen in de warme zomermaanden. Afhankelijk van het beleid van de faciliteit, kunt u in staat om het huren van een openbaar zwembad voor grote groepen of aan een private partij te organiseren elk moment v

AdvertisementMensen houden ervan om samen te komen om te zwemmen in de warme zomermaanden. Afhankelijk van het beleid van de faciliteit, kunt u in staat om het huren van een openbaar zwembad voor grote groepen of aan een private partij te organiseren elk moment van het jaar.

Controleer buitenzwembad beleid en de aanbetaling terug te keren beleid voorzichtig in het geval van ongunstige weersomstandigheden.

Zorg ervoor dat het zwembad is geschikt voor de grootte van uw partij. Alle openbare zwembaden hebben een maximale capaciteit, afhankelijk van de grootte van het zwembad, die varieert van pool tot pool.

Check de beschikbaarheid en het aantal redders en het gebruik kleedkamer voorafgaand aan het indienen van een storting. Wees duidelijk over wat het publiek zwembad biedt in de huurprijs voordat u een storting te maken.

Verwacht om een ​​uurtarief betalen met een mogelijke minimum per uur huur van twee uur of meer. Informeren als er een korting als uw partij huurt het zwembad voor meer dan twee uur, tijdens het laagseizoen en daluren of als u nodig hebt om het zwembad te huren op een wekelijkse basis.

Vraag of een concessie staan ​​beschikbaar is, als je kan brengen in eten en drinken en als er een ruimte beschikbaar is voor consumptie ter plaatse. Controleer concessie beleid en de kosten voor het maken van uw reservering.

Houd u aan alle geplaatst zwembad regels en zorg ervoor dat alle gasten bij het zwembad op de hoogte zijn van de regels.

Hints

Bijna alle openbare zwembaden te verbieden de consumptie van alcoholhoudende drank voor eigen zwembad partijen.

Share This Post