Index / Bedrijf / Het gemiddelde salaris van een CEO van een Fashion Company

Share This Post

Bedrijf

Het gemiddelde salaris van een CEO van een Fashion Company

Hoewel er geen gegevens beschikbaar over het gemiddelde salaris van de mode CEO's, de New York Times meldt dat CEO's maakte een gemiddelde van $ 9.600.000 in 2010 en Styleite meldt dat CEO pay bij topmerken is in lijn met de CEO betalen in andere ind

AdvertisementHoewel er geen gegevens beschikbaar over het gemiddelde salaris van de mode CEO's, de New York Times meldt dat CEO's maakte een gemiddelde van $ 9.600.000 in 2010 en Styleite meldt dat CEO pay bij topmerken is in lijn met de CEO betalen in andere industrieën. Hoge CEO beloning staat in tegenstelling tot betalen voor andere werknemers in de mode-industrie, die met zware concurrentie en jaren van magere beloning voor de landing een baan die een salaris biedt geconfronteerd.

CEO Pay

CEO's van de mode bedrijven ontvangen ingewikkelde beloningspakketten waarvan het salaris is slechts een onderdeel. CEO's krijgen vaak een salaris in de honderdduizenden dollars als een gegarandeerde basissalaris. Echter, de meerderheid van de vergoeding van een CEO is afkomstig van bonussen van contanten en aandelen van het bedrijf dat een raad van bestuur of een ander bedrijf het beheer van banden met de prestaties. Bijvoorbeeld, in 2009, CEO van Urban Outfitters's Glen Senk verdiende een basissalaris van $ 1.000.000, maar het bedrijf kende hem een ​​extra $ 2.000.000 bonus en stock waard $ 26.000.000.

Gemiddelde

CEO's maakte een gemiddelde van $ 9.600.000 in 2010 als gevolg van enorme verbeteringen in de omzet en winst, zelfs met beperkte personeelswerving en een malaise op de markt in het algemeen. Select mode CEO's gemaakt tientallen miljoenen, maar de mediaan loon is het meest waarschijnlijk onder het algemene gemiddelde CEO, als Styleite de lijst van zeer betaalde fashion executives is voorzien van een paar die maakte net boven het gemiddelde. Bovendien, mode hangt meer af van het besteedbaar inkomen van de consument dan de meeste andere bedrijfstakken, en de trage economie nog steeds van invloed op de winst.

Fashion CEO's

CEO bij modebedrijven hebben uitdagende en unieke banen toezicht productlijnen op basis van zeer subjectieve normen en voortdurend veranderende trends in smaak en vormgeving, terwijl het beheer van zakelijke structuren. Er zijn maar weinig mensen erin slagen om de kwaliteiten die nodig zijn om te slagen als een mode-CEO en die dat wel doen zijn goed gecompenseerd ontwikkelen: in 2010, Mark Parker van Nike maakte $ 13.000.000, Ralph Lauren maakte $ 27.700.000 en Michael Jeffries van Abercrombie and Fitch maakte $ 36.300.000.

Mode Jobs

De weinige bovenaan schril contrast met de tienduizenden onderaan. Het Bureau of Labor Statistics meldt dat de meeste modeontwerpers freelance en dus zijn zelfstandigen. Eenmaal gevestigd, ongeveer 31 procent in slagen om in loondienst banen te krijgen bij een modebedrijf en de gemiddelde 61.160 $ ​​per jaar. Echter, de BLS merkt op dat de concurrentie is hevig en dat de industrie weinig verwachte groei van de werkgelegenheid, wat betekent dat in de komende jaren meer mensen worden verwacht om te strijden voor hetzelfde aantal posities.

Share This Post