Index / Bedrijf / Het gemiddelde salaris van een Agricultural Chemist

Share This Post

Bedrijf

Het gemiddelde salaris van een Agricultural Chemist

Voor degenen die hebben een achtergrond in de chemie, hou van het werken in een laboratorium en hebben een passie voor milieuvraagstukken zoals voedselveiligheid, steeds een agrarisch chemicus kan de juiste carrière pad. Agricultural chemici zich ric

AdvertisementVoor degenen die hebben een achtergrond in de chemie, hou van het werken in een laboratorium en hebben een passie voor milieuvraagstukken zoals voedselveiligheid, steeds een agrarisch chemicus kan de juiste carrière pad. Agricultural chemici zich richten op het verbeteren van de opbrengst van gewassen voor de boeren door middel van chemische middelen met een focus op biologische effecten op mens, dier en milieu.

Functieomschrijving

Agrarische chemici werken in een verscheidenheid van gebieden, afhankelijk van de werkgever en hun doelen. De American Chemical Society geeft werkterreinen in ongediertebestrijding en herbicide controle door middel van chemische verbindingen; vervaardigen van de genoemde chemische verbinding; onderzoek naar de effecten van een verbinding om de efficiëntie en de veiligheid te verbeteren. De ACS merkt op dat sommige agrarische chemici zich richten op de hot topic van de gezondheids- en milieueffecten en de zorgen van dergelijke chemische verbindingen.

kwalificaties

Het Bureau of Labor Statistics (BLS) stelt dat een bachelor's degree in de landbouw wetenschap is voldoende voor entry-level posities, maar de American Chemical Society adviseert een master of Ph.D. voor een grotere aantrekkelijkheid voor werkgevers en voor elk onderzoek posities. De ACS merkt ook op dat de landbouw chemici een interdisciplinaire begrip van de chemische reacties, biologie en ecosystemen moeten hebben om hun werk goed te kunnen doen. Als zodanig, die streven te zijn agrarische chemici moet ook beschikken over sterke communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden, omdat zij zal waarschijnlijk werken in teams.

Salaris

De BLSS geeft de mediaan jaarloon van landbouwproducten en levensmiddelen wetenschappers 59.520 $ per jaar met ingang van mei 2008 met de middelste 50 procent van de wetenschappers verdienen tussen de $ 43.600 en 81.340 $ dat jaar. De BLS website meldt een gemiddelde of gemiddelde loon van $ 64.370 voor de landbouw wetenschappers in mei 2009. Ter vergelijking: de American Chemical Society zegt dat de gemiddelde agrarische chemicus met een bachelor's degree is op zoek naar een jaarlijkse staren salaris in het midden van de $ 30,000 bereik, maar chemici met een Ph.D. kan een salaris in de $ 70,000 bereik verwachten.

overwegingen

De BLS voorspelt veel groei in deze industrie als de bescherming van het milieu en de gezondheid zorgen van pesticiden en herbiciden groeien meer mainstream. De BLS zegt wel kansen meer overvloedig voor mensen met een bachelor-opleidingen, omdat mensen met master- en PhD's zullen beperkte mogelijkheden vinden in fundamenteel onderzoek en universitair niveau onderwijs zijn. De twee grootste werkgevers van agrarische chemici zijn bederfelijke goederen groothandel en de federale overheid. Beide soorten van de werkgevers zijn waarschijnlijk hoog opgeleide medewerkers bieden als chemici uitstekende voordelen zoals ziekteverzekering, pensioenregelingen en andere extraatjes, zoals zieken en vakantie tijd.

Share This Post