Index / Huis / Het effect van de regen op een Air-Conditioning Unit

Share This Post

Huis

Het effect van de regen op een Air-Conditioning Unit

Airconditioners zijn zeer stevig machines die alle weersomstandigheden kunnen weerstaan. U hoeft geen zorgen te maken over het verlaten van uw toestel uit in de elementen tijdens de warmere maanden. Echter, je moet regen rekening houden bij het insta

Advertisement

Airconditioners zijn zeer stevig machines die alle weersomstandigheden kunnen weerstaan. U hoeft geen zorgen te maken over het verlaten van uw toestel uit in de elementen tijdens de warmere maanden. Echter, je moet regen rekening houden bij het installeren en betrekking hebben op het apparaat voor de winter maanden.

Effecten van Rain

Regen is niet schadelijk voor outdoor of raam unit airconditioners. Airconditioners zijn zo ontworpen dat het water niet alle delen van de eenheid die zou worden beschadigd na nat kan bereiken. Airconditioners kunnen blijven aangesloten en loopt in windows tijdens regen.

Regen en raampartijen

Verkeerd geïnstalleerde raampartijen kan hemelwater dat zou kunnen lekken in uw huis en schade veroorzaken te verzamelen. Raam unit airconditioners moet iets omlaag worden gekanteld om te voorkomen dat regenwater van het verzamelen. Aankoop afdichtingsmiddelen als uw apparaat is hoekig en nog steeds lekt bij slecht weer of als het laat in een ontwerp.

Het behandelen van airconditioners

U kunt uw air conditioner te dekken tijdens het off-season als het goed gedaan. Als u uw airconditioner te dekken tijdens de koudere maanden om het te beschermen tegen stof en vuil, te investeren in een ademende hoes die niet toestaat vocht te ontwikkelen in de unit. Regen kan condensatie in overdekte eenheden die kunnen leiden tot schimmel en meeldauw veroorzaken.

Share This Post